Senior Software Test Developer

Senior Software Test Developer

Nu söker Aktiebolaget Regin en Senior Software Test Developer till sitt nya kontor i Lund. Du kommer ingå i vårt team System Software som tillsammans med ca 70 andra kollegor i Lund, Göteborg, Stockholm, Värnamo, Portugal, Tyskland och Italien utvecklar och testar mjukvara för avancerade styr- och reglersystem.

Svenskägda AB Regin är ett globalt företag som utvecklar lösningar för klimatstyrning och optimal resursanvändning i byggnader, med målet att bidra till människors välbefinnande i en hållbar framtid. Under varumärket Regin utvecklas och produceras ett komplett program av produkter och system för fastighetsautomation och VA. Produkterna säljs via dotterbolag, eller i partnerskap med systemintegratörer, OEM-kunder och distributörer. Företaget har kontor i 15 länder och har drygt 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Kållered utanför Göteborg. Regins lösningar finns i byggnader i över 90 länder runt om i världen. Mer information finns på www.regincontrols.com.

Vill du vara med på vår resa och skapa mervärde för människor - nu och i en hållbar framtid? Vill du vara med och utveckla produkter för den internationella marknaden som är enkla och intuitiva? Brinner du för en fin gemenskap i teamet och en företagskultur som bygger på kompetens, fokus på enkelheten och ett starkt personligt engagemang hos varje enskild medarbetare? Då är Regin ett företag för dig!

I teamet System Software arbetar vi med utveckling av ett komplext mjukvarusystem mestadels Windows-utveckling. Övriga team arbetar med utveckling av hårdvara, inbyggda mjukvaror, web-tjänster och applikationer för byggnadsautomation. På Regin strävar efter att hela tiden stärka vår kompetens och fokus på test av mjukvaror, framför allt genom utveckling av automatiska tester.

Hälften av tjänsten består av att tillsammans med de andra teamen arbeta fram metoder, processer och verktyg för utveckling av mjukvarutester för hela bolaget. Detta gäller tester på alla nivåer, allt ifrån komponent- och modultester till omfattande systemtest. Rollen ger dig stor frihet och möjlighet att använda din kreativitet. Den andra halvan av tjänsten blir att utveckla framför allt system- och integrationstester.

Du har erfarenhet utveckling och automatisering av mjukvarutest för stora komplexa mjukvarusystem. Du är van vid att utforma processer och rutiner för utveckling och automatisering av mjukvarutest. Din fina samarbetsförmåga med olika människor i organisationen hjälper dig att höja kunskapen inom området mjukvarutest. Du har minst fem års erfarenhet. Civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot utveckling av mjukvarutest. Du kodar C#, JavaScript och Python obehindrat, har du erfarenhet av Ranorex är det meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Regin med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Lund. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinson, rekryteringsansvarig på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (2 dagar kvar)