Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell

Regional Försäljningschef Fastighet till Ahlsell

Vi söker en driven och resultatfokuserad Försäljningschef till Ahlsells fastighetssegment i Region Syd

Vi söker nu en ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Vi söker en driven och resultatfokuserad Försäljningschef till vårt fastighetssegment i Region Syd som kommer vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen som Regional Försäljningschef innebär ett totalansvar i att driva och utveckla våra fastighetsaffärer i regionen. Region Syd omfattar hela Skåne samt Halmstad och Falkenberg. Fastighetssegmentet har tidigare tillhört ett utav våra andra segment men från årsskiftet kommer fastighet att bli en egen organisation. Idag arbetar 5 säljare i regionen med våra fastighetsaffärer, vilket innebär att dessa personer kommer att ingå i ditt team.
I den här rollen kommer du arbeta nära dina säljare och regionens övriga regionala försäljningschefer och butiksorganisation

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Samordna och utveckla regionens säljare inom segmentet Fastighet.
  • Coachmöten och strukturerad uppföljning av dina medarbetare.
  • Driva försäljningen inom Fastighet med tydliga KPIer, aktiviteter och uppföljning inom regionen, med målsättning att uppnå fortsatt stabil tillväxt.
  • Aktivt delta i den regionala ledningsgruppen och bidra med öppenhet, nytänk och affärsutveckling.
  • Planera, driva och följa upp nya arbetssätt, processer, rutiner och projekt.
  • Ekonomisk uppföljning, samt delta aktivt i regionens strategiska affärsplanering och segmentens verksamhetsplaner.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.
Tjänsten omfattar en del resor och vi ser gärna att du är placerad på någon av våra kontor i regionen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som drivs av att coacha och leda människor och har ett brinnande intresse för affärer och att skapa resultat. Med ett starkt engagemang och ett inspirerande ledarskap, skapar du förutsättningar för en tydlig riktning och ett motiverat team. Vidare har du ett agilt förhållningssätt och drivs att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/