Innesäljare inom Bygg till Ahlsell i Lund

Innesäljare inom Bygg till Ahlsell i Lund

Drivs du av att arbeta kundnära med service & försäljning? Sök rollen som innesäljare inom produktområde bygg till Ahlsell i Lund!

Vill du vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Ahlsells produktsegment Bygg framåt? Som säljare inom byggprodukter på Ahlsell i Lund driver du försäljningen och skapar ett positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder i syfte att maximera lönsamheten och driva affären framåt.

Visst låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som innesäljare inom Bygg erbjuds du en utvecklande roll där du får vara drivande och sprida din kunskap inom produktsegmentet bygg. Du blir en del av ett sammansvetsat försäljningsteam med god gemenskap och härlig stämning. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner en stolthet och glädje att komma till jobbet. Därför förespråkar vi återkommande personalaktiviteter, balans mellan fritid och arbetsliv och ett stöttande ledarskap.

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och öppet och hjälpsamt arbetsklimat, där du ges ansvar och möjligheter att utvecklas. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare inom Bygg är du rådgivande till kunderna i butik, via telefon och mejl. Du verkar för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder och butikssäljare med frågor inom ditt område. Dina arbetsuppgifter består av att:
 • Planera och systematiskt driva ditt arbete med försäljning.
 • Vara rådgivande till kunderna i butiken och samarbete tätt med dina kollegor i butiken och inom andra segment.
 • Ta fram och följa upp offerter samt registrera orders i affärssystemet.
 • Hantera mejl och samtal från dina kollegor på utesälj.
 • Hantera returer, reklamationer och stoppade e-orders.
 • Ha kontakt med leverantörer via telefon och mejl samt kontrollera leveranstider.
Värt att veta

Din arbetsplats är Ahlsells nybyggda butik i Lund där du har ditt egna kontor i anslutning till butiken. Du har ett nära samarbete med dina säljkollegor i regionen och butiksmedarbetarna i Lund. Din närmsta chef är säljchef för segment Bygg som verkar för en trivsam arbetsgrupp som präglas av gemenskap och härlig stämning.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som innesäljare söker vi dig som:
 • Tidigare arbetat i en affärsdriven roll inom försäljning med försäljningsprocesser, offerter, upphandling etc.
 • Har kunskap och/eller erfarenhet inom bygg / byggmaterial och kan vara rådgivande till våra kunder.
 • Har goda datorkunskaper och är van att arbeta i affärssystem.
Som person ser vi gärna att du:
 • Har ett stort driv och engagemang i ditt arbete med viljan att utveckla och driva produktområdet bygg i samverkan med Ahlsell i sin helhet.
 • Har förmåga att prioritera och se till helheten för att hantera de olika delarna i din roll.
 • Drivs av att skapa goda relationer och samverka internt med kollegor samt externt med kunder och leverantörer.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/