Installation och Support tekniker

Installation och Support tekniker

OM BRAINLIT

BrainLit grundades i Lund 2012 av Tord Wingren, en av uppfinnarna bakom Bluetooth-tekniken. Bolaget levererar hälsosamma miljöer genom att återskapa dagsljus och generera personligt anpassat ljus inomhus s.k. BioCentriskt ljus. För närvarande har bolaget etablerat biocentriska miljöer för mer än 10 000 personer hos kunder runt om i världen. Intresset från marknaden är väldigt stort och BrainLit har ett betydande fokus på tillväxt. Bolaget har idag ca 30 medarbetare med huvudkontor i Lund och kontor även i New York och Helsingfors. BioCentric Lighting, vilket är grunden för bolagets lösningar, vilar på väl etablerad forskning och är byggt på ett antal patentfamiljer.

För att hantera den ökade försäljningen och installationer behöver BrainLit utöka med en tjänst som Installation och Support tekniker till kontoret i Lund.

Ansvarsområde

Som Installation och Support tekniker ingår du i leveransteamet och du kommer att ansvara för installation och support av våra belysningssystem. Du är ansvarig för den svenska marknaden och rapporterar till Head of Technical Support.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att driva installationer av våra försäljningsprojekt tillsammans med våra installationspartners. Utöver installation kommer även viss tid att läggas på support till partners och slutkunder. Detta sker främst via telefon, men det kan även innebära besök hos kund. Dessutom kan det också bli aktuellt och finnas behov av att hålla i utbildningar för kunder och partners.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en teknisk gymnasieutbildning. Du har några års erfarenhet av att arbeta med installation inom belysning eller annan teknisk utrustning. Har du tidigare arbetat med projektering inom el är detta en fördel. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med en positiv inställning och eget driv som gillar att jobba i en tillväxtmiljö och ständigt lära dig nya saker. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera. Vidare är du service minded och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är bra på problemlösning och kommer med nya idéer och infallsvinklar.

Som person är du öppen och positiv. Du är strukturerad, noggrann, pedagogisk och prestigelös i ditt arbete. Förutom en hög servicekänsla har du givetvis också ett brinnande teknikintresse.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten är körkort och tillgång till bil ett krav.

För mer information och frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Agardh på 072-249 94 80. Vi går igenom ansökningshandlingar löpande.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Agardh
Telefon 0722499480
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Certified Recruiter offering services throughout the entire recruitment process, starting with an in-depth company analysis and requirement profile followed by advertising, search, selection, competence based interviews, personality and ability tests, second opinion and reference taking. Also a support with onboarding of your new staff and in obtaining well-functioning team.

Long experience, commitment and a good understanding of the Nordic market characterise the work, tailor made according to the clients' needs. Building long lasting relationships and providing career opportunities.

Selection of positions we have helped clients recruit for:
CFO - Production Leader-Regulatory Affairs Manager-Marketing Coordinator-Communication Specialist-Key Account Manager-Tender Specialist-Post Market Surveillance Specialist-Quality Assurance Officer-Medical Quality Specialist-Head of Operations-Head of Quality- Senior Software Developer.
Please visit www.agardhconsulting.se for more information.