Vill du vara med och bygga Sveriges bästa tjänsteföretag?

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa tjänsteföretag?

VÅR IDENTITET
På HomeMaid drivs vi av att underlätta våra kunders liv samtidigt som vi hjälper vår personal in i det svenska samhället.
Vi erbjuder hushållsnära tjänster till våra kunder vilket innebär allt från strykning och städning till läxläsning och snöskottning. Vår passion är att möjliggöra bättre livskvalitet för våra kunder genom att helt enkelt finnas där när vi behövs.

Vi är mycket stolta över att ha över 70 nationaliteter i vårt team. HomeMaid pratar inte om integration. HomeMaid gör integration, varje dag.
Vi bygger vårt varumärke inifrån och ut. Vår personal är våra hjältar och de utför mirakel varje dag. Ju bättre förutsättningar vi ger dem desto bättre lyckas vi.

Om homemaid
HomeMaid är Sveriges näst största företag inom hemservice. Bolaget omsätter ca 250 MSEK och är noterat på Spotlight. Verksamheten syftar till att skapa bättre livskvalitet och förenkla vardagen för bolagets kunder. HomeMaid erbjuder kundanpassade lösningar som riktar sig till både privatpersoner och företag för alla typer av tjänster i hemmet, omsorg och kontorsservice. Verksamheten är rikstäckande

Profil
Vi söker dig som älskar försäljning och brinner för att alltid komma framåt. Rollen som säljare innebär en spännande kombination av att träffa potentiella kunder samt arbete med merförsäljning och kundservice till befintliga kunder. Tidigare erfarenhet från försäljning är meriterande men inte ett krav. Vi arbetar primärt med försäljning till privatkund men företagsförsäljning är också en del av arbetet.

Ansvarsområden
Som säljare har du en oerhört stor del i vår framgång. Genom ditt arbete skapar du förutsättningar för vår tillväxtresa och vår kundnöjdhet. Nedan är exempel på ansvarsområden.
  • Hitta nya leads (potentiella kunder)
  • Genomföra säljmöten med potentiella och befintliga kunder
  • Bearbeta företagskunder
  • Planering, genomförande och uppföljning av säljkampanjer
  • Kontakta befintliga kunder för att säkerställa kundnöjdhet och driva merförsäljning
  • Hantera inkommande frågor från befintliga kunder
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Homemaid, Söljare, Account Manager, Key Account Manager, Sales, Customer Service, Utveckling, Kundnöjdhet, Service, Facility, Jobb Malmö, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.