Sommarjobb som Truckförare i Lund

Sommarjobb som Truckförare i Lund

Har du erfarenhet av att köra motviktstruck och är du intresserad av ett sommarjobb med start omgående? Vi har en kund i Lundområdet som söker B1 förare för att arbeta i deras produktion.

Om tjänsten
Som Truckförare kommer du att arbeta med truckkörning hos vår kund i Lund. Du kommer framför allt att köra motviktstruck men det kan förekomma truckkörning med andra truckar. Arbetet sker i produktionsmiljö och erfarenhet av motviktstruck är ett krav. Då produktionen har kopplingar till livsmedelsindutrin har arbetsplatsen av kvalitetsskäl ett nikotinförbud.

Uppdraget är en sommaranställning hos kund på heltid med start omgående, enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda i skift och anställningen pågår till slutet av augusti.

I din roll som Truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning med motvikstruck
  • Truckkörning med andra trucktyper
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att kör motviktstruck samt andra typer av truckar, gärna inom produktion. Vidare ser vi att du är en teamspelare som inte rädds att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en förebild för dina kollegor och hjälper gärna till. Vidare är du van att arbeta mot uppsatta mål. Din tidigare erfarenhet gör att du kan prioritera arbetsuppgifter och arbetar på ett flexibelt sätt samtidigt som du är serviceminded och jobbar alltid med kunden i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
  • A1-4 och B1 truckkort
  • Tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truck, Truckförare, Motviktstruck, Truckkort, Produktion, Logistik, Adecco, Förpackning, Malmö, Lund, Eslöv, Heltid, Sommar, Sommarjobb
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.