Teknisk administratör till ALD Automotive i Lund

Teknisk administratör till ALD Automotive i Lund

Vill du arbeta hos en av de största leverantörerna på den europeiska billeasingmarknaden? Har du ett stort intresse för bilar och har även erfarenhet av bilbranschen? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänsten
Som teknisk administratör innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att granska leverantörsfakturor samt godkänna kostnader och reparationer via telefon. Detta gör du genom att vara kunnig inom olika biltillverkares garantivillkor, goodwill och maskinskadevillkor. Du får samtal från verkstäder runt hela Sverige som ringer in och vill ha godkänt att fakturera för en service eller reparation som ska ske. Det är viktigt att du har kunskap om kostnader för olika bildelar och reparationer samt vad som ingår i garanti och försäkringar.

I din roll som teknisk administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Granska fakturor
  • Kontakt med kunder och leverantörer via telefon
  • Övervaka kostnader för reparationer inom garanti och försäkringsärenden
Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som exempelvis administratör eller servicerådgivare inom bilbranschen. Du får gärna också ha erfarenhet ifrån verkstad eller någon utbildning inom fordon. Är du duktig på Office-paketet och siffror kommer du snabbt komma in i arbetet. Som person är du ordningsam och social och har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du vill leverera resultat och genom att arbeta systematiskt får ditt arbete hög kvalitet.

Viktigt för tjänsten är:
  • God erfarenhet av bilbranschen
  • flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som teknisk administratör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med sträcker sig tjänsten 12 månader men för rätt person finns möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Tove Madsen via telefon 0736-847761 eller mail tove.madsen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk administratör, operations specialist, tekniker, bil, bilbransch, mekaniker, leasing, ALD Automotive, Lund, Adecco.
Mer info
Kontaktperson Tove Madsen
Telefon 0736847761
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.