Teknik ingenjör till UBD Cleantech

Teknik ingenjör till UBD Cleantech

Om tjänsten
Tjänsten som Teknisk ingenjör hos UBD Cleantech är en innovativ roll där du genom att finna och tillföra nya komponenter/produkter bidrar till företagets befintliga renoveringsprogram. Du deltar aktivt i hela utvecklingsprocessen - från processframtagning, beredning, utvärdering till verifiering, testutveckling och industrialisering.

Förutom ett nära samarbete med flera kollegor i koncernen kommer du även ha nära dialog med kunderna där du på ett innovativt sätt tar fram lösningar utifrån deras önskemål, krav och visioner. Företagets kunder utgörs av flera världsledande företag inom branschen så som Toyota, Volvo, VW, PSA, Ford, Jaguar och Chrysler

Rollen innebär också att säkerhetsställa att processen uppfyller krav och standarder enligt IATF 169 49, ISO 14001 samt kundspecifika krav. Arbetet utförs bland annat i affärssystemet Monitor och i det interna kvalitetsledningssystemet.

På UBD Cleantech får du möjlighet att arbeta med stort fokus på hållbarhet och cirkulär ekonomi i ett branschledande företag. Här präglas vardagen av korta beslutsvägar, högt i tak och stor frihet under ansvar. Tjänsten som teknisk ingenjör är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse. Du är placerad i Höör där du hittar både kontor och produktion.

Om dig
Vi söker dig med civilingenjörsutbildning, gärna inom mekanik eller liknande. Är du nyexaminerad har du tidigare arbetslivserfarenhet från teknik, industri eller verkstad som komplement till din utbildning. Vidare har du en allmänt god datorvana och är tekniskt intresserad.

Tjänsten är såväl operativ som strategisk, du behöver därför trivas i en roll där du har flera parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Som person är du en innovativ lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd och bemöter både interna och externa samarbetspartners på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.

Genom ett metodisk och flexibelt arbetssätt kan du ställa om och justera ditt arbete efter förändrade behov från verksamhet eller kund. Då säljcyklarna är långa kommer dessutom ett gott tålamod väl till pass.

Viktigt för tjänsten:
  • Utbildad ingenjör
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet av Officepaketet
  • Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om UBD Cleantech
UBD Cleantech har sedan starten 1970 byggt upp ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät inom renovering av reservdelar till den europeiska bilindustrin. Vi har avtal med flera av världens största biltillverkare för att efter deras specifika krav renovera och åter distribuera delar till försäljning. Tillsammans har vi utvecklat produkter och processer som ingen trodde var möjligt. Vi kan göra det igen.

Kontaktuppgifter
På grund av semestertider påbörjas urvalet först vecka 33, välkommen med eventuella frågor då.

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91
Hanna Bonli via hanna.bonli@adecco.se alt. 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk ingenjör, Ingenjör, Engineer, Technical engineer, Adecco, UBD, UBD Cleantech, HCU, HCU gruppen, Skåne, Höör, bilindustri, biltillverkning, Cirkulär ekonomi
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.