Technical specialist till ALD Automotive

Technical specialist till ALD Automotive

Om tjänsten
Som technical specialist innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter att granska leverantörsfakturor samt godkänna kostnader och reparationer via telefon. Detta gör du genom att vara kunnig inom olika biltillverkares garantivillkor, goodwill och maskinskadevillkor. Du får samtal från verkstäder runt hela Sverige som ringer in och vill ha godkänt att fakturera för en service eller reparation som ska ske. Det är viktigt att du har kunskap om kostnader för olika bildelar och reparationer samt vad som ingår i garanti och försäkringar. Anställningen är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning omgående. Till att börja med sträcker sig tjänsten 6 månader men för rätt person finns möjligheter till förlängning. Dina arbetstider är 08:00-16:30 helgfria vardagar. Din placeringsort är i Lund.

I din roll som technical specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Granska fakturor
  • Kontakt med kunder och leverantörer via telefon
  • Övervaka kostnader för reparationer inom garanti och försäkringsärenden
Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som exempelvis administratör eller servicerådgivare inom bilbranschen. Du får gärna också ha erfarenhet ifrån verkstad eller någon utbildning inom fordon. Är du duktig på Office-paketet och siffror kommer du snabbt komma in i arbetet. Som person är du ordningsam och social och har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du vill leverera resultat och genom att arbeta systematiskt får ditt arbete hög kvalitet.

Viktigt för tjänsten är:
  • God erfarenhet av bilbranschen
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ALD Automotive
I snart 20 år har vi hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för våra kunder över hela världen och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar. Vårt internationella nätverk bidrar till vår gedigna bilkunskap och vår vana att jobba med miljöperspektivet kopplat till tjänstebilar. Främst är det dock det dagliga mötet med våra kunder som driver oss i vår utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via Adecco 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Technical specialist, administratör, operations specialist, tekniker, bil, bilbransch, mekaniker, leasing, ALD Automotive, Lund, Adecco, servicerådgivare.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.