Serviceminded administratör

Serviceminded administratör

Är du en fena på administration och gillar service och kundkontakt? Drömmer du efter att få arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare? Då kan vi har den perfekta tjänsten till just dig!

Om tjänsten
Vi söker just nu administratörer på heltid med start i september hos vår kund i Lund. Du kommer att arbeta med övergripande administrationsuppgifter samt avlasta ordinarie administratör och sekreterare i olika ärenden samtidigt som arbetet kommer innefattar mycket telefonkontakt med kunder, kolleger samt leverantörer.

Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-17.00, övertid kan förekomma under intensiva perioder.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där noggrannhet och struktur är av största vikt. Vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. Det krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Gott samarbete är viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i slutet av september och pågår minst under ett år. För rätt person finns det möjlighet till anställning eller förlängning när uppdraget löper ut. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Uppdrageta startar i slutet av september och sträcker sig minst till nästa sommar. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning samt övertag efter uppdragets slut.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Ansökningsperioden är igång så sök tjänsten redan idag!

Urval och rekryteringsprocessen pågår löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida-Maria Karlsson via 0736 84 72 91 eller på mail ida-maria.karlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.