Serviceinriktad administratör för deltidstjänst

Serviceinriktad administratör för deltidstjänst

Om tjänsten
Som administratör hos vår kund kommer du att tilldelas mycket vardagligt ansvar och vara ett viktigt nav i verksamheten. Du sköter en stor del av företagets olika kontaktytor och blir därför deras ansikte utåt. Utöver detta ingår både för- och efterbearbetning av material. Arbetet sträcker sig över en rad områden och det är därför viktigt att trivas i en varierande miljö.

Du kommer på företagets kontor i Lund att tillhöra ett litet team där samarbetsförmågan är avgörande. Tjänsten är på 50% och arbetstiderna beräknas vara förlagda samtliga vardagar 08-12.

I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Tidsbeställning
  • Planering och bokning
  • Dialog med interna och externa kontaktytor
  • Kundfakturering och kundreskontra
  • Leverantörsfakturahantering
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig nio månader framåt med chans till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och kundservice. Du är lösningsorienterad och besitter en stor dos social kompetens där du har en vilja och förmåga att kommunicera med både kunder och kollegor. I rollen är det även viktigt att vara flexibel och kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter, där du prioriterar vad som är viktigast just nu. Utöver detta ansvarar du för flera ekonomiska delar och det är därför av stor vikt att du är noggrann och ansvarstagande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet från administrativt arbete
  • Kunskaper i Visma Administration eller likvärdigt
  • Kunskaper i Microsoft Office, Word & Excel
  • Flytande svenska i både tal och skrift
Vidare så är det meriterande att kunna kommunicera på tyska. Även erfarenhet kring ekonomiska delar i form av fakturering och uppföljning är meriterande men inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och går igenom ansökningar löpande så vänta därför inte med din ansökan.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mimmi Svedin via Adecco 010 - 173 73 00 alt. mimmi.svedin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Deltid, Lund, Ekonomi, Visma, Konsult, Adecco
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.