Revisionsadministratörer till PwC

Revisionsadministratörer till PwC

Om tjänsten
Tjänsten som revisonsadministratör innebär att du tillsammans med dina kollegor kommer att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du kommer arbeta på PwC:s Delivery Center i Lund.

Tjänsten passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration. Då tjänsten till viss del är ekonomiskt inriktad så passar den med fördel dig som har ett intresse för att arbeta med ekonomi och siffror.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Det är en heltidstjänst, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser på kontoret som ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under en vecka. Därefter får du en Buddie som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
  • Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag med start 17 oktober. Uppdraget löper till 16 juni 2023. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos PwC.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det är viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
  • Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Flytande svenska, i tal och skrift
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning, med 2 800 medarbetare runt om i landet.

Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 33 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 295 000 medarbetare i 156 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, PwC, Delivery Center, Revisionsadministratör, Administration, Administratör, Admin, Skåne, Lund, Malmö, Service, Ekonomi
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.