Revisionsadministratörer till PwC i Lund

Revisionsadministratörer till PwC i Lund

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbete som revisionsadministratör på PwC:s Delivery Center i Lund. Det är en heltidstjänst som passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du kommer tillsammans med dina kollegor att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag där vi söker konsulter för två olika startdatum. Start kommer att vara 2 november alternativt 14 december. Vid start 14 december kommer anställningen inledas med en vecka onboarding/utbildning, därfter kommer du att vara tjänstledig under två veckor för att sedan komma tillbaka på heltid igen efter julledigheten. Vid start i november fortlöper anställningen som vandligt efter första utbildningsveckan. Oavsett startdatum så löper uppdraget på till juni 2021. För rätt person kan det dock finnas möjlighet till anställning på PwC alternativt förlängning när uppdraget löper ut.

Arbetstiderna är måndag-fredag, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser, lokalerna ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under tre dagar på kontoret i Lund. Därefter får du en fadder som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
  • Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
  • Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Att du talar flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 276 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 36 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 33 orter och har 2 900 medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco. PwC. Delivery Center. Revisionsadministratör. Administration. Administratör. Skåne. Lund.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.