Posthanterare till PwC i Lund

Posthanterare till PwC i Lund

Om tjänsten
Denna tjänst innebär hantering av post på PwC:s kontor Delivery Center. Du kommer huvudsakligen att ta emot, registrera och scanna inkommande brev. Utöver detta kan det även förekomma andra enklare administrativa uppgifter.
Du arbetar i ett modernt och öppet kontorslandskap på kontoret som ligger i Lund. Du kommer att arbeta i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att ta emot all post som inkommer på företaget. Dina främsta arbetsverktyg kommer vara dator och handscanner.

I din roll som posthanterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Registrering av inkommande post
  • Hantering av inkommande mejl
  • Tillhörande administrativa uppgifter
Tjänsten som posthanterare på PwC är ett konsultuppdrag på deltid som förväntas sträcka sig under perioden januari-februari 2023. Arbetstiderna är förlagda på vardagar cirka 09.30-17.00. Perioden samt arbetstiderna kan komma att variera beroende på belastning.

Om dig
Vi söker dig som är positiv och arbetsam. Du tilltalas av repetitivt arbete och ser det som en utmaning att arbeta effektivt och noggrant. Tjänsten kräver inte någon liknande erfarenhet sedan tidigare utan din inställning och ditt engagemang kommer istället vara avgörande. Du kan enkelt arbeta utifrån tydliga instruktioner och är mån om att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Positiv inställning till standardiserade arbetsmoment
  • Flexibel tillgänglighet
  • God förståelse för svenska alternativt engelska, i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning, med 2 600 medarbetare runt om i landet.

Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 30 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 328 000 medarbetare i 152 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Posthantering, PwC, Lund, Post, Administration, Deltid, Adecco
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.