Kontorsvaktmästare till ESS

Kontorsvaktmästare till ESS

Om tjänsten
Som office caretaker kommer du att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team om fem personer. Detta team utgör hjärtat av organisationen och ansvarar för att dagarna ska löper på så friktionsfritt som möjligt för samtliga medarbetare. Leveranskraven för teamet är höga och det görs ett gediget arbete för att hålla hög servicenivå.

Företaget står i dagsläget inför en omfattande flytt där samtliga medarbetare ska flytta från ett kontor till ett annat. Ansvaret för planering och koordinering av denna flytt ligger på ditt team och kommer därför till stor del prägla ert arbete under kommande halvår.

I din roll som Office caretaker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Delta i arbetet kring planering och koordinering av kontorsflytt
  • Hantera, fördela och övervaka serviceincidenter
  • Inventering och beställning av möbler
  • Godsmottagning
  • Hantering och utförande av interna flyttar
Tjänsten som Office caretaker är ett konsultuppdrag, på heltid, med start 1 november. Uppdraget löper på till 28 april men för rätt person finns möjlighet till förlängning.

Om dig
Du ser dig själv som en sann lagspelare med en positiv "can-do" attityd. Du är självgående, driven och trivs med att arbeta strukturerat i en koordinerande roll. För dig är det viktigt att leverera god service och du för med lätthet dialog med kolleger, leverantörer och övriga intressenter.
Du är prestigelös, händig och kan utföra enklare reparations- och monteringsarbete. För dig är det viktigt att arbeta lösningsorienterat med fokus på att god planering och smidiga logistikflöden.

Viktigt för tjänsten är:
  • Gymnasiekompetens
  • Baskunskaper i data, nätverk och elektronik
  • Körkort B
  • Flytande engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ESS
The European Spallation Source (ESS) is a European Research Infrastructure Consortium (ERIC), a multi-disciplinary research facility based on the world´s most powerful neutron source. Their vision is to build and operate the world´s most powerful neutron source, enabling scientific breakthroughs in research related to materials, energy, health and the environment, and addressing some of the most important societal challenges of our time.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
ESS, Adecco, Skåne, Lund, Office caretaker, logistik, vaktmästare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 okt 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.