Marknadsförare till Dialect

Marknadsförare till Dialect

Om tjänsten
Vi söker dig som är student och har ett intresse för marknadsföring och kommunikation. Du studerar marknadsföring, kommunikation eller någon annan likvärdig utbildning och vill ha ett långsiktigt deltidsarbete. I din roll kommer du att arbeta med skapande moment i form av lokal marknadsföring samt skapande av nyhetsbrev till befintliga kunder. Rollen är självständig och du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du som student kan planera och strukturera ditt arbete på egen hand. Du har möjlighet att arbeta hemifrån och även under kvällstid. Vill du sitta i den befintliga lokalen så finns möjlighet till det. Arbetsomfattningen är ungefär 15-20 timmar per månad. Preliminärt startdatum 1 november. Din arbetsplats är i Lund.

Viktigt för tjänsten:
  • Du har minst 3 terminer kvar på din utbildning
  • Du studerar marknadsföring, kommunikation eller någon annan likvärdig utbildning
Om dig
Vi söker dig som är driven, kreativ och strukturerad för att själv kunna skapa rutiner och ett arbetssätt. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och vi ser gärna att du har jobbat med skapande texter tidigare. Genom starkt engagemang och stor passion för att arbeta med kreativ marknadsföring vill du utvecklas inom digital kommunikation. Meriterande för tjänsten är att du har ett intresse för teknik och IT, detta är dock inget krav.

Om Dialect
Vi levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop - oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom uppkopplade fordon. Dialect bildades i augusti 1995 under gemensamt varumärke. Idag är vi en rikstäckande franchisekedja med ca 250 anställda.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadsföring, Kommunikation, PR, Student, Nyhetsbrev, Malmö, Lund, Dialect, Adecco
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.