Labbassistenter till globalt förpackningsföretag i Lund

Labbassistenter till globalt förpackningsföretag i Lund

Om tjänsten
Som Labbassistent kommer du att arbeta ute hos vår kund i Lund där du arbetar direkt i labbet med att blanda olika recept i en labbmixer samt utför mätningar på de beredda lösningarna. Arbetsuppgifterna kommer även innebära att sammanställa data och vi söker dig som är driven och mån om att utföra uppgifterna ordentligt då resultaten är viktiga för framtida beslut. Arbetet kräver att man är noggrann, fokuserad och förstår vikten av kvalité. Vår kund är ett globalt förpackningsföretag med säte i Lund. Vi söker dig som vill ha en sysselsättning vid sidan av dina studier och där du finns tillgänglig under cirka en vecka i månaden för att göra tester i labb.

I din roll som Labbassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Blanda recept i en labbmixer
  • Utföra mätningar
  • Sammanställa data
Tjänsten som Labbassistent är ett konsultuppdrag med start i mars/april.

Om dig
Vi söker dig som studerar på universitetet inom kemi, bioteknik eller något annat naturvetenskapligt ämne och som vill ha en sysselsättning vid sidan om dina studier. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett labb. Som person är du noggrann och ordentlig då kvalité ligger i fokus för arbetet. Vidare är du som person driven, kan se förbättringspotential och du ska inte vara rädd för att ta hjälp eller fråga när det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Labb, Labbassistent, Laboratorium, Mätningar, Data, Kemi, Natur, Bioteknik, Student, Extrajobb, Adecco, Lund, Malmö, Skåne
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.