Innesäljare till Skånska Energi

Innesäljare till Skånska Energi

Vill du arbeta hos ett företag som representerar schysst elhandel och som arbetar utifrån värderingar, ansvar, ärlighet och omtänksamhet med fokus på lokal förankring? Vi söker en innesäljare till Skånska Energi i Södra Sandby som delar företagets vision att erbjuda energi som begränsar klimatpåverkan och minimerar koldioxidutsläppen i naturen.

Om tjänsten
Som innesäljare hos Skånska Energi kommer du att ingå i försäljningsteamet vars huvudfokus är att fortsätta sprida kunskap, behålla och öka antalet kunder runtom i Skåne. Din huvuduppgift är att kontakta kunder inom privatmarknad. Till din hjälp har du två kollegor som du kommer att arbeta nära. När du inte kontaktar privatmarknadskunder kommer du att stötta kundtjänst.

Dina arbetstider är helgfria vardagar 07:30-16:00. Företaget har sina lokaler i Södra Sandby. För tjänsten krävs körkort B.

I din roll som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ringa utgående säljsamtal till privatkunder B2C
  • Stötta kundservice
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter och att stötta säljavdelningen
Om dig
I rollen som innesäljare trivs du och är van att driva kundrelationer framåt genom att ha en nära dialog. Du arbetar aktivt och är lyhörd för att behålla och förlänga kunder. Du kommer att arbeta med både befintliga och kunder som har en relation till Skånska Energi vilket ställer krav på din sociala kompetens samt förmåga att ställa frågor och göra en fullständig behovsanalys. Har du erfarenhet från elhandeln och likvärdigt arbetssätt är du extra konkurrenskraftig.

Då arbetet är varierande mellan företagets olika segment är det viktigt för oss att du har en prestigelöshet och en inställning till att stötta företaget där det finns störst behov. Att arbeta hos Skånska Energi är roligt, det är en god stämning bland kollegor som gemensamt satsar för en tillväxt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift
Skånska Energi
Skånska Energi producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga, effektiva energilösningar till privatpersoner och företag. Skånska Energi är en energikoncern med säte i Södra Sandby i hjärtat av Skåne. Företaget grundades för hundra år sedan när privata entreprenörer började slå ihop sina lokala elnät. Skånska Energi har den uttalade målsättningen att all el som kunderna köper och samtliga energiprojekt som koncernen driver ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor - 100 % sol och vatten. Läs mer här: www.skanska-energi.se

Om anställningen
Skånska Energi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Skånska Energi erbjuder dig:
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Anslutna till kollektivavtal
Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi har hittat rätt kandidat och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (MATRIGMA) som skickas till din mejl efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund 073 684 73 23 / sara.hoglund@adecco.se (tar ej emot ansökan via mejl)

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Skånska Energi, Innesäljare, B2B, B2C, Kundtjänst, Customer Support, Sales, Outboud call, Service, Elhandel, Södra Sandby, Karriär, Utveckling, Ansvar, Miljö, Avtalshantering, kundrelationer, nöjdkundgaranti, Skåne
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 juni 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.