Extrajobb som receptionist till globalt företag i Lund

Extrajobb som receptionist till globalt företag i Lund

Är du en ambitiös och serviceminded person? Har du en flexibel vardag med utrymme för deltidsarbete? Då skall du söka den här tjänsten!

Om jobbet
Vår kund är ett internationellt bolag med största verksamhet i Lund. Till vår kund söker vi nu dig som har en flexibel vardag och har tid över för ett meriterande deltidsarbete. Arbetsuppgifterna är varierade med fokus på reception, växel och andra interna servicefunktioner så som Service desk. Dator och telefon kommer vara dina främsta arbetsredskap i det dagliga arbetet som är förlagt till dagtid på vardagar.

Om dig
Vi söker dig som har en flexibel vardag med utrymme för deltidsarbete ca tre dagar i veckan. Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i en internationell miljö där problemlösning är en stor del av det dagliga arbetet. Vidare är du strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Du arbetar utifrån ett tydligt kundfokus och har en förmåga att hantera många saker samtidigt. Din prestigelöshet, laganda och öppenhet är egenskaper som kommer att hjälpa dig i arbetet. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag på deltid med start omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, extrajobb, deltidsjobb, Adecco, globalt företag, Lund, service, kundtjänst
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.