Arbeta deltid med kundtjänst på ett el- och energibolag i Lund

Arbeta deltid med kundtjänst på ett el- och energibolag i Lund

Söker du ett långsiktigt deltidsarbete där service och kunden är i fokus? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu efter kundtjänstmedarbetare på deltid som kan jobba minst 2 heldagar i veckan. Du ska vara tillgänglig att arbeta minst 16h/vecka vilket gör att det är ett extraarbete som passar väldigt bra för dig som exempelvis studerar. I rollen som kundtjänstmedarbetare, är du företagets ansikte och röst utåt och arbetar med telefon och mail som dina främsta arbetsredskap. Du kommer att serva kunder via inkommande samtal och mail och arbetar i företagets ärendehanteringsystem. Du kommer att arbeta som en rådgivare där målet är att skapa långsiktiga och framgångsrika kundrelationer.

Företaget lägger stor vikt på introduktionen och utbildning för deras nyanställda. För att ha rätt förutsättningar i tjänsten och kunna ge ett högklassigt bemötande kommer du som ny att genomföra en betald utibldning på heltid (8-17 mån-fre) i cirka 3 veckor.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att ge förstklassig service och har ett stort ansvarstagande samt uppskattar ett högt tempo på arbetsplatsen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en kundtjänstroll där du hanterat inkommande samtal samt ärendehanteringssystem. Som person ska du vara utåtriktad, förtroendeingivande och stresstålig. Du ger alltid det lilla extra i servicemötet över telefon med kunden och har en förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer.

Viktigt för tjänsten:
  • Tillgänglig att arbeta minst 16h/vecka
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst
  • Intresserad av ett långsiktigt deltidsarbete
  • Lättlärd i system
  • Hög känsla för service
  • Att du har annan sysselsättning på minst 50%
Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med start 3 juni. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och urvalsprocessen kommer att ske löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Liridona Brahimi via mail liridona.brahimi@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, deltid, studentarbete, service, energibolag, Adecco, Lund, service i världsklass, kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.