Försäljningschef med marknadsansvar till Addera IT.

Försäljningschef med marknadsansvar till Addera IT.

Kort om tjänsten

Vi söker nu en Sälj och Marknadschef till Addera IT. Fokus är att utveckla och växa vårt erbjudande och närvaro i marknaden och dela det med våra redan befintliga kunder samt att aktivt bearbeta nya kunder. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande roll då Addera IT befinner sig i en expansiv fas där fokus på sälj och marknad är prioriterat. För att lyckas i rollen ser vi att du har en försäljningsbakgrund från IT med fokus på tjänsteförsäljning, samt vana av att kommunicera i marknaden. Resor inom landet ingår i tjänsten.

Om verksamheten

Addera IT är inne i en expansiv fas där vi med vårt starka erbjudande till marknaden levererar efterfrågade tjänster till våra kunder. Som ett delmål i vår strategi är att bli guldpartner med Microsoft vilket vi har kommit en bra bit på vägen med. Under de senaste åren har vi arbetat hårt med att skapa en långsiktig och tydlig strategi och en geografisk närvaro för våra kunder. Addera IT har funnits på marknaden i 25 år och alltid arbetat nära kunden med deras utmaningar för att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna. Hos oss är det alltid korta beslutsvägar.

Mer om tjänsten

I din roll som Sälj och marknadschef äger du företagets tillväxtmål för att öka försäljning och vinst och arbetar aktivt med ett antal nyckelkunder. Rollen innebär att vara ansvarig för strategiska frågor som vilka marknader vi vänder oss till samt skapa och paketera vårt erbjudande för kunderna. Du har erfarenhet från att leda en försäljningsorganisation, där du leder och fördelar arbetet inom säljavdelningen med en egen försäljningsbudget. Ansvar för kontoplanering med både strategi och taktik för att öka vårt engagemang hos våra kunder. Att du är en duktig relationsbyggare som behåller och bygger nätverk ser vi som en viktig egenskap för att lyckas i rollen. Du ingår i ledningsgruppen och är en viktig röst och kunskap för vår gemensamma framtid. Vi behöver dig.

Din profil

Du har ett naturligt affärsintresse med en tydlig rådgivande profil. Säljerfarenhet inom IT tjänsteförsäljning i minst 3 år och kommunicerar på ett modernt marknadsmässigt sett. Med entusiasm möter du upp kunder och kollegor på ett moget och professionellt sett och man känner verkligen att du gillar din roll i en affärsnära miljö. I din roll som chef leder och utvecklar du personalen på ett inspirerat sätt så att alla bidrar till att gruppen och företaget når sina mål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning.
Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.