Projektledare Bygg, Lund

Projektledare Bygg, Lund

Nu förstärker vi vårt projektteam med en projektledare inom distrikt Syd.

Adapteo är ett nyskapat varumärke som snabbt blivit en ledande aktör inom anpassningsbara byggnader. Vi skapar flexibla byggnader för ett mer modernt, hållbart och tillgängligt samhälle.

Som Projektledare hos Adapteo blir du en del i denna snabbrörlig värld med intressanta projekt för förskolor, skolor, kontor, vård och boende.

Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Denna position gäller för placeringsort Lund, distrikt Syd, direktrapporterar till gruppchef.

Som projektledare ansvarar du i huvudsak för projektets framdrift vad gäller, ekonomi, tidplaner, mål, kommunikation och kvalitet. Dina kontaktytor är många och du blir en viktig nyckelperson som leder samarbetet mellan både kunden, det interna teamet och utvalda underentreprenörer.

För att lyckas inom rollen som projektledare tror vi att du har:
  • Byggteknisk utbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av byggledning
  • BAS P/U
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Minst B körkort
Som person är du nyfiken och lyhörd vilket bidrar till dina goda kommunikativa egenskaper och förmågan att engagera och leda samarbeten. Hos oss passar du bäst som är prestigelös och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du arbetar lika bra ensam som i grupp och det faller sig naturligt för dig att arbeta organiserat och strukturerat.

Vi erbjuder

En utvecklande roll i ett framtidsinriktat företag. Eftersom byggnaderna är flyttbara innebär rollen en del platsbesök ute på projekt. På Adapteo kommer du att tillhöra ett team med stor entusiasm och hög kompetens med målsättningen att växa och utvecklas tillsammans. Du kommer till en varm och generös miljö där det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

På Adapteo är medarbetarna företagets viktigaste tillgångar och förvaltas med största omsorg. Hos oss ges medarbetare möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och har stor inflytande vid beslut som påverkar. Vidare erbjuder företaget bl. a bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård.

ANSÖKAN I denna rekrytering sker intervjuer och urval löpande, så skicka gärna in din ansökan genom att klicka på "ansök nu" så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor om rekryteringsprocessen, maila: sonja.paganus@adapteo.com

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sonja Paganus
Email Mejla Sonja Paganus
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 70-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av Proaktivitet, Samarbete och Engagemang. www.adapteogroup.com