Platschef anläggning till VBA Syd AB

Platschef anläggning till VBA Syd AB

Vi växer och får allt fler uppdrag. Vill du också vara med på vår fortsatta resa?

Nu söker vi en Platschef inom anläggning till vårt kontor i Lund.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef hos oss på VBA kommer du att ansvara för hela projektet från förfrågan till färdig leverans. Du ansvarar även för att projekten levereras inom ramen för arbetsmiljö, tid, resurser, kvalitet och budget. I rollen som platschef har du många kontaktytor (beställare, inköp, medarbetare, underentreprenörer m.fl) och måste vara tydlig i din kommunikation och serviceinriktad. Vi ser också att du har ett gott ledarskap där du engagerar och motiverar dina medarbetare att utföra sitt arbete på ett bästa sätt. Du har förmågan att starta upp, genomföra och avsluta dina åtaganden. I denna tjänst behöver du vara problemlösare och beslutsfattare. Arbetsuppgifterna omfattar även administrativt arbete.

Du utgår från Malmö/Lund-regionen men arbetsplatsen kan vara inom hela Skåne där våra entreprenader finns.

Vårt erbjudande

För rätt person erbjuder vi en befattning med stort ansvar. Tjänsten och rollen som platschef är mycket omväxlande och utmanande. Den ena dagen är inte den andra lik. Vi erbjuder bra lönevillkor och övriga förmåner. Du kommer ingå i ett glatt gäng inom ett framgångsrikt och växande anläggningsföretag.

Tjänsten är på heltid med lön och tillträde enligt överenskommelse.

Din bakgrund och personlighet

Vi tror att du har ingenjörsutbildning inom väg, anläggning eller mark samt har några års erfarenhet från ledande befattning inom anläggningsbranschen. För att lyckas i rollen som platschef bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, anläggningsproduktion, KMA och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Framgångsfaktorer för en bra platschef är personligt engagemang, framförhållning och aktiv problemlösning. Körkort är ett krav.

Om du är personen och ledaren med den rätta känslan för detaljerna, då är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen. I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Mer info
Kontaktperson Johan Spjut
Telefon 0733 67 06 60
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://vba.se/
Sista ansökningsdag 18 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till VBA! Vi är det lilla företaget med det stora företagets kompetens och erfarenhet. VBA är ett regionalt samhällsbyggnads- och anläggningsföretag som utför stora som små projekt/entreprenader inom både privat och offentlig sektor. VBA står för ordning, reda, trovärdighet och kvalitet i alla lägen. Företaget har idag ett 30-tal medarbetare fördelade inom olika yrkes- och ansvarsområden. Vi jobbar efter ISO 9001, 14 001 & 18 001. VBA har huvudkontor i Lund och ett lokalkontor i Kristianstad. Under 2018 omsatte företaget 144 MSEK. Du kan läsa mer om oss på www.vba.se