Utvecklingsfokuserad systemadministratör till Consafe

Utvecklingsfokuserad systemadministratör till Consafe

Får du ofta höra från människor i din närhet att du är strukturerad? Är du personen som följer upp vad gruppen åtagit sig och ser dokumentation som en naturlig del av ditt arbete? Är du dessutom på jakt efter nästa steg i din karriär, och ett arbete där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper samtidigt som du bidrar till utvecklingen av ett helt team? Läs vidare, vi har jobbet!

Information om uppdraget

Consafes kontor i Lund växer, nya affärer kommer in och utvecklingsarbetet tillsammans med kunder går ständigt framåt. Under 2017 rekryterades det flitigt hos Consafe och vi på Academic Work hjälpte till att hitta flera juniora medarbetare till dem. Nu är det dags igen och de behöver stärka upp teamet med en ordningsam och strukturerad systemadministratör som vill bli en del av detta härliga företag!

Consafe är en ledande leverantör av Supply Chain IT, d.v.s system och digitala lösningar för moderna lager- och logistikcenter, som skapar konkurrensfördelar för företag världen över. De har verksamhet globalt med huvudkontor i Lund, där du även kommer sitta i fräscha lokaler i World Trade Center.

På kontoret råder en internationell och avslappnad stämning som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team om fem personer där ni arbetar tillsammans och stöttar varandra för att se till att alla har de bästa möjliga förutsättningarna. Det finns med andra ord väldigt stora möjligheter för dig att utvecklas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe, du erbjuds en tillsvidare anställning hos Academic Work. Consafes intention är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Teamet, som du kommer ansluta till, ansvarar för driften och den kontinuerliga förbättringen av de miljöer som Consafes utvecklings- och testteam använder. I din roll kommer du stötta upp med kompetens och hjälpa till att etablera best practices kring smart hantering av utvecklings-, bygg-, test- och produktionsmiljöer. Du kommer ha stort utrymme att påverka och optimera arbetssättet i gruppen. Dina arbetsuppgifter kommer ligga i gränslandet mellan utveckling och drift med fokus på framtiden och dit Consafe är på väg.

Consafes mjukvara inom Warehouse Management snurrar idag på Windows Server och även äldre AIX-system, men målsättningen att den inom kort även ska kunna driftsättas i Linux-miljö och på molnplattformar.

I teamets arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för drift och testning samt att identifiera och lösa problem för Consafes kunder. Det krävs därför att du har en bred teknisk grundförståelse då det främsta arbetet kommer utföras i backend av Consafes produkter.

I den här rollen kommer ditt primära fokus, till en början, vara att kartlägga och organisera hur teamet på ett effektivt sätt ska jobba för att driva arbetet framåt. Du kommer med andra ord att agera som en koordinerande och strukturerande länk i gruppen.

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll så ser vi att du har goda ledarskapsegenskaper alternativt har haft en arbetsledande roll i tidigare arbete. Du lyssnar på alla kollegors åsikter och kan därefter ta ett beslut för hur ni tillsammans på bästa sätt ska föra arbetet framåt. I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och ordningsam.

Självklart ser vi att du har grundläggande teknisk kunskap men framförallt att du har ett stort intresse och ser fram emot att utveckla dina kunskaper samtidigt som du bidrar till att utveckla teamet.

Kanske har du arbetat en tid som utvecklare och byggt upp ett intresse för byggflöden, kontinuerlig integration, automatiserade tester och liknande. Eller så har du arbetat som systemadministratör men vill få nya utmaningar som ligger närmare utvecklingsteamet. Eller så är du helt nyexaminerad, men har ett gäng Linux-burkar som snurrar därhemma och brinner för teknisk felsökning.

Vi ser att du har:
  • En eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område
  • En teknisk fallenhet och orädsla för att gå till botten med problem i för dig nya datormiljöer
  • Erfarenhet av att ha satt upp och konfigurerat Linux-system av en eller flera sorter i arbete eller på hobbynivå
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Augusti/September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork