Utvecklare inom Machine Learning till Lund!

Utvecklare inom Machine Learning till Lund!

Har du kunskap inom Machine Learning och vill arbeta med den absolut främsta tekniken som bidrar till ett säkrare samhälle? Får du energi av att lära dig nya saker, testa nya tillvägagångssätt och jobba tillsammans med högkompetenta kollegor? Då är det här tjänsten och arbetsplatsen för dig!

Information om uppdraget

Vår kund är ett mjukvaruföretag som fokuserar på att utveckla körpolicyprogramvara i form av bland annat kameror och sensorer för avancerade förarassistentsystem och autonoma körsystem i fordon. Företaget bidrar alltså till en stor del av utvecklingen för och säkerheten av självkörande bilar och är väldigt stolta över sitt samarbete med ett av världens största fordonsföretag i Tyskland. Organisationen består av cirka 800 medarbetare i totalt fem länder - Tyskland, Rumänien, Kina, USA och Sverige. I Sverige har de kontor i Linköping, Stockholm och Göteborg med cirka 400 kollegor och nu öppnas även ett nytt kontor i Lund som kan bli din nya arbetsplats.

Du erbjuds
 • Att arbeta i roll på ett globalt företag med oändliga utvecklingsmöjligheter. Detta är ett ypperligt tillfälle för att visa framfötterna samt bygga ditt nätverk för långsiktiga samarbeten och relationer. Detta är ett konsultuppdrag men förutsatt att samtliga parter är nöjda, finns det goda möjligheter till en direktanställning hos vår kund inom snar framtid.
 • En gedigen introduktion som ger dig förutsättningarna för att bli framgångsrik i rollen. Du kommer även att få en mentor som stöttar dig i under din första tid på arbetsplatsen.
 • Möjlighet till ett flexibelt arbetssätt där du och teamet avgör när ni väljer att arbeta från kontoret och när det finns möjlighet att arbeta hemifrån om så önskas.
 • En dedikerad konsultchef som ansvarar för att hjälpa dig att nå din bästa möjliga potential under hela din anställningsperiod. Har du visioner, drömma och mål om din karriär? Det vill din konsultchef höra mer om!
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Med hjälp av bland annat Machine Learning jobbar du med den absolut främsta tekniken för att utveckla produkten och dess funktioner för att göra världens vägar säkrare. Du jobbar konkret och nära produkten från start till mål, med utgångspunkt i kundernas olika krav på funktioner där du får vara med och utveckla produkten till det bättre.

I ditt dagliga arbete kommer du exempelvis att:
 • Utveckla kod för targetsystem och diverse interna system
 • Utveckla befintliga algoritmer och tillämpa Machine Learning genom att träna och konfigurera systemen till att förstå situationer som kan uppstå snarare än objekt såsom vägskyltar
 • Delta i dagliga och veckovisa uppföljningsmöten för planering och förfining av arbetet.
Du kommer att arbeta i tvärfunktionella agila team bestående av 4-8 medlemmar där utveckling, driv och initiativtagande uppmuntras. Medan varje gruppmedlem bidrar med sin egen kompetens och erfarenhet, samarbetar teamet för att utföra de olika stegen i utvecklingen.

Vi söker dig som
 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom exempelvis datateknik, teknisk fysik eller liknande.
 • Besitter goda kunskaper i C/C++ och Python.
 • Har kunskaper inom machine learning, exempelvis i TensorFlow.
 • Är obehindrad i engelska i både tal och skrift, då detta är koncernspråket
Som person är du:
 • Flexibel
 • Problemlösande
 • Har god samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid dessa tre personliga kompetenser under rekryteringsprocessens gång.

Övrig information
 • Start: Augusti/September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se