Testuppdrag för dig som är en sann problemlösare

Testuppdrag för dig som är en sann problemlösare

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och vill arbeta med testning på ett av regionens hetaste teknikbolag Axis Communications. Uppdraget erbjuder dig stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axis Communications dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och som har ett starkt intresse för att arbeta med applikationstestning.
Axis Communications är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Vi söker nu efter 3 studenter med relevant utbildning som kan arbeta deltid. Tjänsten är placerad i företagets lokaler i Lund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta löpande 2 dag varannan vecka samt var tredje månad vid releaser, vara beredd att arbeta 2-4 dagar/vecka under en 3-4 veckors period.
Du kommer att utföra den slutgiltiga testningen på produkten innan den levereras till kund och eventuellt bidra till att finjustera vissa parametrar i applikationen/på plattformen.
Du kommer att bedriva ditt arbete utifrån färdiga testfall. Ett exempel på ett sådant är att du kopplar in en kamera mot befintlig plattform och testar den mot olika applikationer och operativsystem för att se så att alla funktioner fungerarar tillfredställande. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta med mer utforskande testning där du själv får slutföra ett icke-färdigutformat testfall. Du arbetar alltid tillsammans med en konsultkollega.

Utvecklingsmöjligheter: Detta är en unik möjlighet att komma in på ett väldigt attraktivt företag där dina kompetenser verkligen kan göra skillnad. Framöver kan det även finnas möjlighet till sommarjobb och heltidstjänst när du är klar med dina studier.

Vi söker dig som

Du studerar idag till ingenjör inom E/D/F eller till systemvetare med minst ett år kvar av dina studier samt har en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har god programmeringskompetens men framförallt ett starkt intresse för felsökning och problemlösning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testning, antingen från studie/yrkeslivet eller från privata projekt.

Som person är du ihärdig och ger dig inte. Du är nyfiken på inte bara nya tekniker men även på att förstå hur saker fungerar och är inte rädd för att fråga och ta initiativ.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Uppdragets uppskattade omfattning: Deltid 1 dag varannan vecka. Var tredje månad 2-4 dagar/vecka under en 3 veckors period.
  • Placering: Lund, Ideon
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communication är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!