Testare till Axis! (Student)

Testare till Axis! (Student)

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och vill arbeta på ett av regionens hetaste teknikbolag med testning. Uppdraget erbjuder dig stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och som har ett starkt intresse för att arbeta med applikationstestning.
Vår kund är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Man söker nu efter 4 studenter med relevant utbildning som kan arbeta deltid. Tjänsten är placerad i företagets lokaler i Lund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta löpande 1 dag varannan vecka samt var tredje månad vid releaser, vara beredd att arbeta 2-4 dagar/vecka under en 3-4 veckors period.

Du kommer att utföra den slutgiltiga testningen på produkten innan den levereras till kund och eventuellt bidra till att finjustera vissa parametrar i applikationen/på plattformen.

Du kommer att bedriva ditt arbete utifrån färdiga testfall. Ett exempel på ett sådant är att du kopplar in en kamera mot befintlig plattform och testar den mot olika applikationer och operativsystem för att se så att alla funktioner fungerarar tillfredställande. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta med mer utforskande testning där du själv får slutföra ett icke-färdigutformat testfall. Du arbetar alltid tillsammans med en konsultkollega.

Utvecklingsmöjligheter: Detta är en unik möjlighet att komma in på ett väldigt attraktivt företag där dina kompetenser verkligen kan göra skillnad. Framöver kan det även finnas möjlighet till sommarjobb och heltidstjänst när du är klar med dina studier.

Vi söker dig som

Du studerar idag till ingenjör inom E/D/F eller till systemvetare och har en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har god programmeringskompetens men framförallt ett starkt intresse för felsökning och problemlösning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testning, antingen i yrkeslivet eller från privata projekt.

Som person är du ihärdig och ger dig inte. Du är nyfiken på inte bara nya tekniker men även på att förstå hur saker fungerar och är inte rädd för att fråga och ta initiativ.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal08@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.
  • START: Omgående
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid 1 dag varannan vecka. Var tredje månad 2-4 dagar/vecka under en 3 veckors period.
  • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstid 8-17
  • PLATS: Lund
  • URVAL: Sker löpande
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se