Teknisk säljsupport till spännande uppdrag!

Teknisk säljsupport till spännande uppdrag!

Är du en person med ett starkt tekniskt intresse och trivs att arbeta tillsammans med andra? Drivs du dessutom av en målmedvetenhet och är lösningsorienterad? Då kan det här vara något för dig! I rollen som teknisk säljsupport arbetar du för vår kunds räkning där du erbjuds en varierande roll med stora utvecklingsmöjligheter. Om det här låter som något för dig så ska du fortsätta läsa!

Information om uppdraget

I rollen som teknisk säljsupport arbetar du nära företagets säljare och produktionsavdelning. Utöver stöttning i säljprocesser kommer du även att ta fram tillverkningsunderlag till produktionen.

Du erbjuds

* En roll och arbetsplats som ger dig goda förutsättningar att utvecklas och samla på dig värdefull erfarenhet inom dels tekniskt arbete som CAD-ritningar, men också i ansvaret gentemot andra parter där kommunikation är av central betydelse.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljsupport har du en varierande roll med olika arbetsuppgifter men det handlar till stor del om att:
  • Förse företagets säljare och kundtjänst med tekniska underlag vid offert-och orderhantering.
  • Utföra ritningar i CAD-program, både i 2D och 3D format.
  • Utföra kundbesök tillsammans med företagets säljare.
  • Ständigt arbeta med att förbättra och effektivisera företagets processer.
Vi söker dig som
  • Har ett starkt tekniskt intresse.
  • Har en teknisk eftergymnasial utbildning.
  • Besitter erfarenhet i CAD-ritning, 2D och/eller 3D.
Meriterande för tjänsten är arbete i liknande roll eller erfarenhet från bygg-och anläggningsbranschen, samt systemvana.

Stor vikt i processen läggs vid din personliga lämplighet samt motivation för tjänsten, därför ser vi att du är:
  • Strukturerad
  • Resultatinriktad
  • Kommunikativ
Övrig information

Start: Omgående.

Omfattning: Heltid, kontorstider.

Placering: Staffanstorp.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se