Teknisk innesäljare till Mitsubishi Electric Factory Automation

Teknisk innesäljare till Mitsubishi Electric Factory Automation

Mitsubishi Electric är en världsledande aktör inom industriautomation med ett brett produktutbud inom styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, robotar, HMI, Scada och lågspänningsprodukter, samt helhetslösningar inom automation. Här är chansen för dig som vill arbeta med försäljning i en global koncern med de musklerna som det innebär, men samtidigt med en väldigt lokal förankring och familjär företagskultur från deras nyrenoverade kontor i Lund.

Information om uppdraget

Då Tomas går vidare internt till en roll som ansvarig distriktssäljare söker nu Academic Work Mitsubishis nästa innesäljare. Från deras kontor i Lund arbetar du mot hela den svenska marknaden och säkerställer att både befintliga och potentiella kunder får en förstklassig service.

Kunderna finns både inom den tillverkande industrin, men även inom exempelvis maskintillverkning, fastighetsautomation eller olika typer av vatten och reningsverk samt i många fall konsultfirmor. Till din hjälp har du kunniga tekniker som stöttar men även dina kollegor på order-och administrationsavdelningen kommer att finnas till hands för att hjälpa dig i dina olika processer. Du kommer under din inledande tid få en gedigen utbildning på produkterna för att på sikt själv kunna föreslå kundanpassade lösningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mitsubishi.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal och mail från både befintliga och nya kunder
 • Kundanpassa lösningsförslag och lämna offert samt uppföljning av dessa
 • Följa upp befintliga kunder i syfte att underhålla relationen
 • Säljinriktade samtal till nya och befintliga kunder exempelvis för uppföljning av utskickat marknadsmaterial
 • Hjälpa och supportera säljare ute på fält
 • Delta vid mässor och seminarium/utbildningar
I vissa fall kommer du även delta och driva egna kundmöten antingen på kontoret där även showroom finns eller att du följer med utesäljare till kund.

Vi söker dig som
 • Har en bakgrund inom automation/el antingen från utbildning eller från tidigare arbetslivserfarenhet
 • Trivs i en roll med mycket kundkontakt och som har ett utpräglat servicetänk
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har god förståelse i engelska
 • Har ett stort tekniskt intresse
Kanske har du erfarenhet från försäljning sedan tidigare, eller inte. Det är inte det som är avgörande utan snarare att du är nyfiken och inlyssnande. Här handlar det om att inte kränga produkter utan skapa långsiktiga relationer och sträva efter att överträffa kunders förväntningar.

Som person är du strukturerad och van att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Likaså är du självgående i den mening att du har förmågan att driva dig själv och söka rätt information när det behövs.
 • Start: Oktober/november
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse med Mitsubishi Electric
 • Placering: Lund
 • Sista ansökningsdag: 2018-09-26
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mitsubishi Electrics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitsubishi Electric Factory Automation är en världsledande aktör inom försäljning, support och produktion av automationsprodukter. Produkter som vi marknadsför är bland annat styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, robotar, CNC, HMI, Scada och lågspänningsprodukter. Vi erbjuder även kompletta helhetslösningar inom automation.