Tekniknörd till junior testroll hos Flatfrog i Lund!

Tekniknörd till junior testroll hos Flatfrog i Lund!

Är du en tekniknörd som drömmer om att jobba med likasinnade medarbetare på Lunds kanske coolaste företag? Troligtvis är det "våga-testa-nya-lösningar-kulturen" på Flatfrog som bidragit till att de på kort tid verkligen blivit ett företag att hålla koll på för dig som är tekniskt intresserad. Här får du chansen att jobba med en teamleader som är lika nyfiken och engagerad som du och som tar sig tid för dig och dina idéer!

Information om uppdraget

Vad sägs om att jobba med testrobotar i en hårdvarunära testroll? Vi söker dig som är nyfiken på test och som vill utvecklas inom testområdet på lång sikt. Här finns mycket att lära! Flatfrog utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken och arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm. De har bland annat utvecklat teknik som gör det möjligt för pekskärmar att känna av flera fingeravtryck samtidigt. Flatfrog är idag ett internationellt företag med kontor i Korea, Taiwan och USA men huvudkontoret ligger fortfarande i Lund. Den tekniska kompetensen i teamet är hög och du kommer att få testa på bland annat Flatfrogs egna testrobotar. Du kommer att tillhöra ett mindre team av testare där din teamleader är lika teknikintresserad som du och gärna tar sig tid att lyssna på dina idéer.

Som konsult hos oss på Academic Work kommer din konsultchef Julia att följa dig och din utveckling i rollen under era uppföljningsmöten. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult på Flatfrog. Deras intention är att du på sikt ska bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior testare hos Flatfrog kommer du att arbeta i alla delar av testningen med både manuella exploratory tester och automatiserade tester. Tillsammans med ditt team planerar du tester, implementerar tester i C/Python enligt planen samt dokumenterar resultatet. Du uppmuntras till att vara nyfiken i ditt arbete och testa på olika lösningar och hugga i där det behövs. Kanske får du testa en touchscreen genom att rita på den eller använda dig av teamets testrobotar. Arbetet är till stor del självständigt men du jobbar nära ditt team, signalbehandlare och utvecklare vilket också ger dig chansen att få bred kunskap om tekniken och produkten.

Tjänsten passar dig som är nyfiken och vill utvecklas inom test i en hårdvarunära roll. Du trivs på en arbetsplats där stämningen är öppen och avslappand och det tekniska intresset stort. Du är prestigelös och diskuterar gärna lösningar med juniora såväl som seniora kollegor.

Vi söker dig som

Vi tror att du har en civil-/högskoleingenjör- eller YH-utbildning inom IT/teknik där du fått grundläggande kunskaper inom test och blivit nyfiken på att lära dig mer. Har du arbetat med test tidigare är det meriterande men det viktigaste är att du ser dig i testrollen på lång sikt. Vi ser att du har:
  • goda kunskaper i Python eller C
  • goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta med test / 3D-printing
  • har goda kunskaper i svenska
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för test. Eftersom du kommer att arbeta i en hårdvarunära roll är ditt tekniska intresse av stor vikt. Bygger du egna datorer på fritiden eller vet allt om 3D-printers? Spännande! Ta med det i din ansökan!

Övrig information
  • Start: Augusti, efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flatfrogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork