Talangprogram - Supply chain manager (student)

Talangprogram - Supply chain manager (student)

Det här talangprogrammet är en unik möjlighet för dig som är i slutet av din utbildning att komma in på ett spännande företag och arbeta med supply chain management redan under din studietid. Förutom mentor och löpande coaching boostas du med utmanande arbetsuppgifter med målet att du ska gå över i en heltidstjänst efter din examen. Vill du vara med på SiB Solutions spännande resa?

Information om uppdraget

Ett kliv in på Ideon och du är genast omgiven av innovativa företag och passionerade människor. Här sitter SiB Solutions, ett företag med en helt unik idé och ett team bestående av ett gäng skarpa individer. De utvecklar lösningar med det senaste inom mjukvara, videoteknik och analys för att optimera logistikflöden. Du får arbeta med den senaste tekniken och samarbeta med spännande samarbetspartners. Leveranserna till kund ökar och därför behöver teamet stärkas upp med dig som snart tar examen och vill arbeta inom supply chain management! SiB Solutions ser talangprogrammet som ett första steg in i företaget och deras mål är att du ska vilja stanna kvar som heltidsanställd efter examen.

Arianna, CPO och mentor:
"SiB Solutions är det perfekta företaget för den kreativa som vill utforska olika lösningar och bidra till att skapa en rolig och funktionell arbetplats.
Det finns många spännande möjligheter framför oss och du som är agil och beredd att hugga i olika delar av produktutvecklingen kommer att trivas här".

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply chain manager får du arbeta i en spännande kombinaton av teknik och supply chain eftersom du både behöver förstå hur mjukvara (er produkt) och hårdvara (t.ex. kameror) fungerar tillsammans, ha koll på de senaste tekniktrenderna samt arbeta nära leverantörer och kunder både i Sverige och globalt. Under talangprogrammet kommer du inledningsvis att lära dig mer om er produkt och hur ni samarbetar med externa parter. Det kommer att ske genom egna studier/arbetsuppgifter och tillsammans med din mentor Arianna. Du kommer att lära dig hur du arbetar med inköpsstrategier och kravställer gentemot externa parter för att säkerställa att de lever upp till kvalitet och leveranstider. Under talangprogrammets gång kommer du att ges ett större ansvar och fler arbetsuppgifter som gör dig redo att arbeta heltid i rollen som Supply chain manager hos SiB Solutions efter din examen.

Vi söker dig som
  • har ett år kvar av din civilingenjörsutbildning inom t.ex. Industriell ekonomi, Elektroteknik eller Maskinteknik. Vi ser gärna att du valt inriktning mot logistik/suppy chain management
  • har intresse för videoteknologi och AI
  • talar flytande engelska
  • kan jobba 8 h i veckan under dina studier och heltid efter din examen
Det är meriterande om du har har:
* arbetslivserfarenhet inom lager/logisitk

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten som Supply chain manager. Vi tror att du trivs i en "start-upmiljö" där du uppmuntras att komma med egna idéer och lösningsförslag. Eftersom du kommer att arbeta i en koordinernade roll nära externa parter tror vi att du är strukturerad, utåtriktad och självgående.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: En dag i veckan under studietiden och heltid efter dina studier.
  • Placering: Lund, Ideon
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sib Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se