Supporttekniker till offentlig verksamhet i Lund

Supporttekniker till offentlig verksamhet i Lund

Är du sugen på att ta dig vidare inom din karriär med IT-support? Oavsett om du precis påbörjat den eller har gediget med erfarenhet erbjuds du i den här rollen nya utmaningar! Du har nu möjligheten att arbeta i en verksamhet som är inne i en spännande digitaliseringsresa. Här ges du som är nyfiken och vill utvecklas stora möjligheter att vara med att påverka och ta ansvar i ditt dagliga arbete. Har du erfarenhet av att arbeta i en Microsoft-miljö? Sök idag!

Information om uppdraget

Hos vår kund får du möjlighet att jobba i en spännande och komplex miljö. Teamet är välkomnande och du kommer snabbt att bli en i gänget och en tillgång för supportavdelningen. Du kommer att jobba i fräscha lokaler i Lund med ett gäng kompetenta kollegor. Då vår kund ska implementera Teams i organisationen behöver de nu förstärka sin IT-support med ytterligare två kollegor. För dig som är på jakt efter ett jobb med goda möjligheter att utvecklas är detta en möjlighet du inte vill missa!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader men det finns goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt att:
 • Ge 1:a och 2:a linjens support.
 • Ge support till organisationens användare i plattformen Teams.
 • Ge löpande och inplanerad support i digitala möten och konferenser.
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av support i Active Directory och Microsoftmiljö. Det är viktigt att du i din ansökan tydligt beskriver vilken erfarenhet du har av att arbeta med support i Teams.
 • Du har erfarenhet av antingen 1st, 2nd eller 3rd line support.
 • Har ett stort tekniskt intresse och brinner för att ge bästa tänkbara service.
 • Har goda kunskaper i svenska språket då tjänsten kräver det.
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. För att trivas hos vår kund tror vi att du är en nyfiken person som alltid vill lära dig mer och utvecklas, är kommunikativ och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund, Centralt
 • Det kan förekomma arbete på oregelbundna arbetstider
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se