Studerande mjukvaruvalideringsassistent till BoneSupport för utvecklande extrajobb!

Studerande mjukvaruvalideringsassistent till BoneSupport för utvecklande extrajobb!

Nu söker vi dig som studerar och vill arbeta extra som mjukvaruvalideringsassistent på Bonesupport. Är du intresserad av testning och mjukvarukvalitet och vill ha ett meriterande extrajobb bredvid studierna? Ser du dig dessutom som en noggrann person som vill arbeta på ett innovativt företag? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvaruvalideringsassistent till Bonesupport AB:s kvalitetsavdelning. Bonesupport är ett snabbt växande medicinteknikbolag med huvudkontor i Lund. Med deras unika injicerbara biokeramiska produkter hjälper de kirurger världen över att på ett innovativt sätt behandla frakturer och defekter i benvävnader. I quality & regulatory-teamet arbetar ett gäng på sex personer där kompetensen är hög och stämningen är öppen. Nu behöver teamet någon som kan assistera i kvalitetsarbetet av dokumenthanteringssystemet. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen som mjukvaruvalideringsassistent med större ansvar och mer avancerade arbetsuppgifter. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer arbeta deltid som konsult hos Bonesupport och vara anställd av Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruvalideringsassistent kommer du att asssitera i Bonesupports viktiga kvalitetsarbete där huvuduppgiften är mjukvarutestning.

Du kommer till exempel att:
 • jämföra det förväntade resultatet med verkligt resultat
 • dokumentera och rapporterna jämförelser och avvikelser i text och bilder
När du är varm i kläderna och visar att du vill utvecklas i rollen kommer det tillkomma arbetsuppgifter som dokumentgranskning och valideringsdokumentation. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mjukvarukvalitet och vill utvecklas inom området.

Vi söker dig som
 • studerar på universitet eller högskola
 • har ett stort intresse för mjukvarutestning och -kvalitet
 • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet av arbete i elektroniska dokumenthanteringssystem eller annan administrativ vana
 • har någon form av teknisk bakgrund som kan vara till nytta för denna typ av tjänst
 • tidigare arbetat med kravställningar
Som person är du noggrann och tålmodig i ditt sätt att arbeta och uppmärksam på detaljer. Du är mån om att slutresultatet alltid håller hög kvalitet. Till sist är du en person som tar ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter och driver arbetet framåt, samtidigt som du inte rädd för att fråga din kollegor i teamet om hjälp när det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Uppskattningsvis 15 timmar/vecka den första månaden och därefter 8 timmar/vecka.
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonesupports önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork