Studerande marknadsassistent till Modity

Studerande marknadsassistent till Modity

Nu söker vi dig som är student på högskola eller universitet och vill få meriterande erfarenheter inför framtiden. Trivs du dessutom med marknadsrelaterade arbetsuppgifter där det ställs krav på din effektivitet och noggrannhet kan detta vara tjänsten för dig! Sök den redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en marknadsassistent till Modity, ett växande energihandelsbolag som riktar sig mot energibolag, producenter och industri. Du kommer att arbeta på deras kontor i centrala Lund och vi letar nu efter en person som är nyfiken och orädd när det kommer till kommunikation och marknadsföring. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Modity.

Uppdraget kommer att vara på deltid, ca 1-2 dagar i veckan och löpa 6 månader initialt. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara kopplade till Moditys kommunikationsarbete och du kommer stötta de olika teamen med uppgifter som:
 • Publiceringsarbete, exempelvis veckovisa analysbrev
 • Uppdatera och utveckla content, sociala medier och webb så som jobbannonser, nyhetsbrev m.m.
 • Bildhantering, exempelvis framtagning av marknadsföringsmaterial
 • Delta i marknadsrelaterade projekt
Ju mer bekväm du blir i rollen och i de system och program du arbetar, desto större ansvar kommer du kunna ta. På sikt kan andra arbetsuppgifter tillkomma.

Tjänsten passar dig som är noggrann, utåtriktad och söker efter ett långsiktigt extrajobb vid sidan av studierna. Du är prestigelös, ansvarsfull och trivs med att vara en hjälpande hand till medarbetare i diverse arbetsuppgifter. Här får du möjligheten att arbeta med ett gäng härliga och kompetenta kollegor där arbetstrivsel är av stor vikt.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom Ekonomi, Marknadsföring eller motsvarande och har minst ett år kvar av studierna
 • Har någon form av tidigare erfarenhet inom webb eller textbearbetning
 • Har god skriftlig kommunikativ förmåga. Du är bra på att anpassa dig efter målgrupp och situation
 • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i APSIS samt erfarenhet av bildhanteringsprogram, exempelvis Photoshop, Indesign eller Illustrator.

För att lyckas i rollen är det ett stort plus om du är insatt i och uppdaterad på hur digital marknadsföring utvecklas vad gäller nya kanaler och verktyg för distribution av innehåll. Du vill se resultat i det du gör, och därför tror vi att du gillar att utvärdera dina egna aktiviteter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, men kan variera beroende på behov
 • Placering: Centrala Lund
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modity Energy Trading är en av Sveriges ledande energihandlare. Tack vare erfarenhet, kunskap och innovationskraft kan vi leverera en enkel energiaffär till våra kunder, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.
Förändringstakten på energimarknaden är hög, och vi är måna om att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna och rätt utvecklingsmöjligheter för att göra ett bra jobb. Vi huserar i anrika men moderna lokaler mittemot Domkyrkan i centrala Lund, med en härlig veranda för luncher, kaffe och grillfester. Vi värderar öppenhet, samarbete och mångfald, och hjälper och förenklar för varandra. Det leder till större gemenskap, större kunskap och skapar ett starkare team. Och det är som team Modity blivit en av Sveriges ledande energihandlare.