Studentutvecklare med heltidstjänst efter examen!

Studentutvecklare med heltidstjänst efter examen!

Det här är en unik möjlighet för dig som är i slutet av din utbildning och vill jobba som utvecklare att komma in på ett spännande företag redan under din studietid! Förutom mentor och löpande coaching boostas du med utmanande teoretiska och praktiska uppgifter för att ge dig den bästa möjliga starten på din utvecklarkarriär hos SiB Solutions - som erbjuder dig en heltidstjänst efter din examen!

Information om uppdraget

Ett kliv in på Ideon och du är genast omgiven av innovativa företag och passionerade människor. Här sitter SiB Solutions, ett företag med en helt unik idé och ett team bestående av sex skarpa individer. De utvecklar lösningar med det senaste inom mjukvara, videoteknik och analys för att optimera logistikflöden. Leveranserna till kund tar nu fart och därför behöver teamet stärkas upp med dig som är junior! SiB Solutions ser detta som ett första steg i en långsiktig utvecklarroll hos dem och deras mål är att du ska vara kvar som heltidsanställd efter examen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Under dina studier kommer du att arbeta en dag i veckan och introduceras till rollen som utvecklare hos SiB Solutions. Du kommer att boostas med teoretiska och praktiska utbildningar och uppgifter som du kan diskutera tillsammans med din mentor Sverrir. Du kommer dessutom att ha coachande samtal med din konsultchef Julia där ni tillsammans sätter upp mål för din utveckling och pratar om de utmaningar du stöter på i din nya roll. Det är en självklarhet för SiB Solutions att du känner dig som en viktig del i företaget och du kommer därmed att vara med vid kundbesök samt olika interna möten för att få en bättre förståelse för era produkter. Det här är en unik möjlighet att redan under din studietid komma in på ett spännande företag där du får växa in i rollen som utvecklare och fortsätta arbeta efter dina studier!

Vi söker dig som
  • är i slutet av din utbildning inom IT/teknik
  • har goda kunskaper i Python
  • kan jobba 8 h i veckan under dina studier och heltid efter din examen
Det är meriterande om du har har kunskap inom något av följande:
  • TensorFlow, Apache Kafka, Azure eller Linux
  • har arbetslivserfarenhet inom lager/logisitk
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för programmering (gärna machine learning och AI). Vi tror att du trivs i en "start-upmiljö" där du uppmuntras att komma med egna idéer och lösningsförslag. Du är nyfiken i ditt sätt att ta dig an nya utmaningar och tekniker och ser det som en självklarhet att "hugga i där det behövs".

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: En dag i veckan under studietiden och heltid efter dina studier.
  • Placering: Lund, Ideon
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sib Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se