Student sökes till dina försäkringars skadeavdelning

Student sökes till dina försäkringars skadeavdelning

Gillar du att arbeta med service och att skapa relationer? Har du dessutom ett intresse för att hjälpa de som råkat ut för egendomsskador samt söker ett spännande extrajobb? Läs då vidare här, vi söker en ny medarbetare till Dina Försäkringar i Lund!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dina Försäkringars räkning en extra medarbetare till deras kontor beläget i Lund. Du kommer ingå i ett lite mindre team i Lund men du kommer även att ha kontakt med kollegor på skaderegleringsavdelningar i Stockholm och Västerås.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Dina Försäkringar. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Arbetet sker framförallt via telefon där du tar emot samtal från hela landet och hjälper kunderna vidare till rätt person, eller svarar på frågor från kunden som kommit in via mail.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal från kunderna, registrera deras skadeanmälan samt hjälpa kunderna vidare i sitt ärende
 • Hantera arbetsuppgifter av administrativ karaktär
Du kommer att ha introduktion med dina kollegor i teamet. Du kommer att introduceras i arbetsuppgifterna och hur de jobbar i systemen.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet och kan jobba cirka 10 timmar i veckan
 • Tidigare har arbetat i serviceroller, dock inte nödvändigtvis inom kundtjänst
 • Talar och förstår svenska och engelska obehindrat då all kommunikation internt och externt sker på dessa språk
Det är meriterande om du:
 • Studerar eller har studerat juridik på eftergymnasial nivå då det förekommer tolkning av försäkringsvillkor
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäkringar eller någon form av handläggning av ärenden
Tjänsten passar dig som brinner för att ge service i alla lägen och har en stor empatisk förmåga. Du bör vara noggrann, ordningsam och ha ett utpräglat processtänk, utan att fastna i detaljer, kundupplevelsen kommer alltid först.

Du trivs i en miljö där nytänkande, engagemang och en närhet till kunden är genomgående i hela verksamheten. Dina Försäkringar arbetar för att ständigt stärka sina kundrelationer och du som person ska även dela intresset för att ge service i världsklass.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10 timmar per vecka.
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Tillsammans försäkrar Dina-bolagen över 145 000 hushåll, 33 000 lantbruk och 29 000 företag.

Under de år Dina Försäkringar varit med i kundnöjdhetsundersökningen SKI har de toppat ligan eller varit god tvåa i klasserna sakförsäkring och nöjdaste bilförsäkringskunder.