Student sökes till Axis för filmtest!

Student sökes till Axis för filmtest!

Vi söker dig som studerar, är teknikintresserad och vill arbeta på ett av regionens hetaste teknikbolag med filmtestning. Uppdraget erbjuder dig möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axis räkning dig som studerar och som har ett starkt intresse för teknik, kameror och bild. Axis är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Man söker nu efter en student som kan arbeta deltid. Tjänsten är placerad i företagets lokaler i Lund.

Du erbjuds
  • Ett flexibelt extrajobb med stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!
  • Värdefull arbetslivsefarenhet under studietiden på ett bolag som värdesätter både personlig som yrkesmässig utveckling
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

Som filmtestare kommer du att arbeta löpande 1 dag i veckan där arbetet i första hand innefattar 3h förberedelser följt 3h dagsfilmning och 3h mörkerfilmning.

Du kommer att planera och utföra olika tester av Axis nätverkskameror i olika ljus, situationer och i olika kombinationer av hårdvara och mjukvara. Syftet är att ta fram filmmaterial för att se hur produkter presterar beroende på olika förutsättningar.

Vi söker dig som

Du studerar idag en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har teknisk kompetens och förståelse med minst 1 år kvar av dina studier. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med hårdvarutest innan och om du har kunskaper inom datateknik, nätverk, kameror eller bildanalys så ta gärna med detta i din ansökan.

* Ett krav för tjänsten är även att man ska ha körkort

Som person ser vi gärna att du är nyfiken på inte bara nya tekniker men även att du är noggran, flexibel och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Deltid 1 dag i veckan
  • Placering: Lund, Ideon
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. De tillåter och uppmuntrar deras anställda till självständigt tänkande - samt leva efter deras värderingar: Act as one, Always open och Think big!