Sommarjobb hos swehatch i flyinge

Sommarjobb hos swehatch i flyinge

Tycker du det är kul att arbeta fysiskt och letar sommarjobb på heltid? Då har vi den perfekta tjänsten för dig. Just nu letar vi efter medarbetare som inte räds en dammig och smutsig miljö och som vågar kavla upp armarna och ta i där det behövs. Vi arbetar med löpande urval så se till att skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swehatch räkning medarbetare som vill arbeta med djurvård inom produktion i Flyinge. Tjänsten passar dig som vill ha ett fysiskt arbete där det krävs att du har skinn på näsan och där du inte är rädd för att få lite smuts under naglarna. Du kommer att arbeta i ett team på 8 personer där samarbete och en god kommunikation är av stor vikt. Vidare kommer du att introduceras till diverse arbetsuppgifter och positioner i produktionen. Uppdraget förutsätter att du är tillgänglig för arbete på heltid under sommaren från juni till augusti från 07.00-16.00.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Städa maskiner och lokaler med högtryckstvätt
 • Räkna, rengöra och ta hand om äggen
 • Vid kläckning sortera kycklingarna efter kvalitet
 • Ansvara för att lokalerna håller hög nivå av renlighet
Andra arbetsuppgifter som kan förekomma innefattar scanning av äggen inför nästa kläckning. Äggen vänds och scannas och läggs sedan tillbaka i maskinen.

Vi söker dig som
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta heltid under sommaren
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har fyllt 18 år för att arbeta i produktion
 • Har B-körkort och tillgång till bil då förbindelserna till produktionen är begränsade
 • Du får inte ha reptil eller fjäderdjur hemma på grund av smittrisk
Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Holmbyvägen 65, Flyinge
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se