Sommarjobb hos Swehatch i Flyinge

Sommarjobb hos Swehatch i Flyinge

Letar du sommarjobb? Vill du dryga ut studentkassan och varva dina studier med ett fysiskt extrajobb? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swehatch räkning studenter som vill arbeta med djurvård inom produktion i Flyinge. Tjänsten passar dig som vill ha ett fysiskt extrajobb och det krävs att du inte är rädd för att ta i där det behövs.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swehatch. Uppdraget kommer att vara på heltid i sommar och deltid under terminerna. Uppdraget kommer initialt sträcka sig sex månader med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Räkna, rengöra och ta hand om äggen
 • Vid kläckning sortera kycklingarna efter kvalitet
 • Andra arbetsuppgifter utanför kläckningen innefattar scanning av äggen inför nästa kläckning. Äggen vänds och scannas och läggs sedan tillbaka i maskinen.
 • Städa maskiner och lokaler med högtryckstvätt
Din roll kommer även gå ut på att bland annat ansvara för att lokalerna håller hög nivå av renlighet. Miljön kan vara både smutsig och dammig och det är därför viktigt att du som person inte är rädd för att kavla upp armarna och ta i där det behövs.

Vi söker dig som
 • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% vilket kan styrkas med studieintyg respektive anställningsavtal
 • Har ett flexibelt schema och kan arbeta heltid i sommar samt cirka två gånger per vecka under terminerna
 • Vi ser att du inte räds en dammig och smutsig miljö där du kan få smuts under naglarna
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har fyllt 18 år för att arbeta i produktion
 • Du får inte ha reptil eller fjäderdjur hemma på grund av smittrisk
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom livsmedelsproduktion eller med djur. Det ses även som positivt om du har siffersinne då det är många ägg och kycklingar som registreras, scannas och räknas. Innehavande av B-körkort är också meriterande.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och noggrann. Du kommer att arbeta inom livsmedelsproduktion vilket kräver höga krav på hygienfaktorer. Du arbetar i ett tajt team vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Då passen varierar från vecka till vecka krävs det att du har ett flexibelt schema.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid i sommar, deltid i höst/vår
 • Placering: Holmbyvägen 65, Flyinge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork