Socionomstudent till Livsmedelsakademin

Socionomstudent till Livsmedelsakademin

Undernäring hos äldre är tyvärr vanligt i Sverige och orsakar både ett mycket högt personligt lidande som samhällskostnad. Nu söker vi dig som är student på socionomprogrammet och vill delta i det viktiga pilotprojektet om undernäring hos äldre och få meriterande erfarenheter inför framtiden. Trivs du dessutom i en roll där det ställs krav på din förmåga att arbeta självgående och framåtanda kan detta vara tjänsten för dig! Sök den redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en socionomstudent till Livsmedelsakademin för att delta i projektet "Nollvisionen för undernäring hos äldre" på initiativ av Livsmedelsakademin och som utvecklades tillsammans med Kävlinge kommun, där arbetet också utförs. Du kommer att få en handledare från Livsmedelsakademin samt en kontaktperson på Kävlinge kommun.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Livsmedelsakademin.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca 30 %, vi kommer att ta hänsyn till din studiesituation men du bör kunna avsätta ca 2 dagar i veckan. Du kan planera din arbetstid så att du vissa veckor arbetar fler dagar och andra mindre. Tidsperioden för anställningen löper initialt under tre månader med start omgående.

Arbetsuppgifter
 • Ta fram och sammanställa information om äldre i Kävlinge kommun som har varit inlagda på sjukhus under ett år bakåt i tiden
 • Delta i analys av underlaget i samarbete med Livsmedelsakademin
Vi söker dig som
 • studerar på socionomprogrammet där du är på eller har gått din sjätte termin och därmed gjort din praktik
 • har kunskap och erfarenhet av att arbeta under sekretess
 • är obehindrad i svenska, både i tal och skrift
 • är kunnig i office-paketet
Meriterande om du har...

* arbetat i ärendehanteringssystem inom kommunal äldreomsorg

Som person är du:
 • självgående
 • noggrann
 • initiativtagande
För att trivas i rollen är du bekväm i en miljö där allt inte är helt givet på förhand. Du tycker att det är inspirerande och roligt att vara med i teamet för att skapa en positiv förändring mot noll undernärda äldre.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 30%, ca 2 dagar i veckan.
 • Placering: Kävlinge kommun
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer hos Livsmedelsakademin.