Serviceinriktad och händig kontorsvaktmästare till Axis Communication

Serviceinriktad och händig kontorsvaktmästare till Axis Communication

Är du händig, social och trivs med att hjälpa människor? Letar du efter ett varierande arbete och hade trivts i rollen som kontorsvaktmästare? Om svaret är ja på dessa frågor kan det vara just du som blir vår nya medarbetare som kommer att jobba som konsult hos Axis Communication.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axis Communication räkning ytterligare en kontorsvaktmästare till deras kontor i Lund. Axis Communication är en global och innovativ marknadsledare inom nätverksvideo. Oavsett avdelning inom företaget letar de efter engagerade och prestigelösa kollegor som hjälper företaget att bygga vidare på sin framgång. De prioriterar kreativitet, sina medarbetare och företagets kultur vilket gör vår kund till en mycket attraktiv arbetsgivare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communication. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer initialt att sträcka sig på sex månader. Det finns sedan goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget alternativt möjlighet att bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kontorsvaktmästare kommer du att arbeta med varierande sysslor såsom byta glödlampor, bygga ihop möbler, posthantering, godsmottagning, köra gods till CLC m.m. Du kommer att få upplärning av kollegor på plats och tillhöra ett trevligt och härligt team med högt i tak.

Du kommer till exempel att:
  • Sköta löpande lokalunderhåll
  • Göra interna omflyttningar
  • Ha kontakt med och göra uppföljning av serviceleverantörer
  • Hantera inkommande post och gods
Tjänsten passar dig som trivs med att hjälpa till och gärna hugger i där det behövs. Du trivs i att jobba i ett team och som jobbar med intern service.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är praktiskt kunnig, social och har god serviceförmåga och gillar att hugga tag där det behövs. Du är obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska och innehar ett B-körkort. Vi ser även att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt Office-paketet. Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat som vaktmästare.

Som person är du lugn, noggrann och organiserad i ditt arbete. Du har förmåga att kunna prioritera rätt bland dina arbetsuppgifter, du ser vad som behövs göras och är inte rädd för att hugga tag i det. Du har mycket god social kompetens och gillar att ge god service till andra. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper samt motivation för tjänsten.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid i sex månader men chans till förlängning
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är ett It-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer inom ett flertal områden. Företaget är en global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Tjänsten är förlagd på deras kontor i Lund.