Senior .NET utvecklare till CGI

Senior .NET utvecklare till CGI

Bli en del av Sveriges vassaste utvecklare inom .NET! CGI har 74 000 medarbetare och kunder runtom i hela världen - här tar möjligheterna för dig som konsult aldrig slut. Vi söker nu ännu en expert för att skapa framgångsrika digitala strategier och ta fram lösningar för kundernas mest avgörande delar av verksamheten.

Information om uppdraget

CGI har inte anställda, de har medlemmar. Att bli en del av CGI innebär inte bara att man tillhör ett företag, här finns även alla fördelar av att vara en del av ett stort kompetensnätverk, framförallt inom .NET. Dock är det i ens lokala team man har sin hemvist och nära kollegor. Som konsult får du möjligheten att pröva på flera olika uppdrag, även om detta uppdraget är tänkt långsiktigt till en stor global kund i Lund.

Det globala teamet du inledningsvis kommer tillhöra består av kompetenta seniora och juniora kollegor, applikationskonsulter, DBA och givetvis utvecklare. I Sverige består teamet av nästan 10 personer, varav drygt hälften är från CGI men ska utökas med två till.

Du erbjuds
 • En tjänst på ett av Sveriges största företag inom .NET, vilket också innebär stora utvecklingsmöjligheter internt och för olika typer av uppdrag
 • En arbetsplats som är mån om att ha roligt i arbetet men också en stor transparens. Förutom AWs och teamaktiviteter så hålls även flera större fester varje år. På den stora Annual-tour-festen redogör exempelvis ledningen i Kanada om hur planerna ser ut framöver för företaget - total transparens
 • Att bli aktieägare i CGI
Arbetsuppgifter

I din roll som senior utvecklare kommer varje dag se olika ut, men sannolikt börjar dagen med ett SCRUM-möte, utveckling av applikationerna, bolla lösningar med dina kollegor och stötta varandra i teamet. Du behöver inte ha så mycket kontakt med stakeholders då en applikationskonsult är ansvarig för den biten, men då du sitter tillsammans med kundens utvecklare i projekten är du väldigt nära verksamheten. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara både förvaltning och nyutveckling.

Vi söker dig som
 • Har minst 4-5 års erfarenhet av .NET utveckling
 • Skriver och pratar obehindrat på engelska
För att arbeta i Sverige krävs det att du har ett giltigt arbetstillstånd, detta ska vara tydligt beskrivet i din ansökan.

Meriterande om du har god kännedom om SQL sedan tidigare samt kan prata och skriva obehindrat på svenska eftersom teamet i Sverige är svensktalande.

Som person är du:
 • Flexibel
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Placering: Malmö/Lund -området, beroende på konsultuppdrag
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se