Sälj- och marknadskoordinator på deltid till forskningsföretag i Lund

Sälj- och marknadskoordinator på deltid till forskningsföretag i Lund

Är du student och tycker det är roligt att planera, koordinera och genomföra aktiviteter för att kunna nå långsiktiga mål? Då finns möjligheten att bli del av ett forskningsbaserat food-tech företag som befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas. Som person är du driven, kreativ och trivs i sociala sammanhang. Sök idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Aventure AB är ett svenskt forskningsbaserat food-tech företag. Bolaget grundades för cirka tio år sedan av bröderna Rickard och Björn Öste, mest kända för att ha startat havredrycksbolaget Oatly, grundat på Rickards uppfinning. Aventure har olika verksamheter som är organiserade i ett tiotal hel- eller delägda dotterbolag och projekt. Till dotterbolaget ARWA Foodtech söker vi nu en sälj- och marknadskoordinator som kan arbeta cirka två dagar i veckan vid sidan av sina studier.

Aventures lokaler finns i Lund, i nära anslutning till Lunds Universitet och forskningsbyn Ideon. Du erbjuds en roll där du får god insyn i en spännande vardag. Arbetsplatsen präglas av en öppen attityd där du förväntas vara initiativrik och delta med dina idéer och tankar.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Academic Work och arbetar som konsult hos ARWA Foodtech. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som sälj- och marknadskoordinator är din huvudsakliga arbetsuppgift att koordinera och arbeta med sälj- och marknadsföring av ARWA Foodtech. Du kommer ha många kontaktytor och behöver därför vara social och trivas med det mänskliga mötet, både live och över telefon. I rollen blir du en viktig ambassadör för varumärket och har ett genuint intresse för resan att etablera produkten på marknaden. Du förväntas kunna ta egna initiativ och vara flexibel då rollen kan förändras och utvecklas över tid. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Koordinera och delta i projekt, event och mässor
 • Kontakt med säljpartners, distributörer, restauranger, storhushåll etc
 • Ta fram och paketera kampanjer
Vi söker dig som
 • Är student och läser en relevant utbildning
 • Förväntas ta examen i Juni 2023 som tidigast
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Har ett genuint intresse för livsmedelsbranschen och vill bli en viktig ambassadör för ett food-tech bolag
Det är meriterande med körkort för att kunna köra till mässor och event, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten och branschen. Som person är du:
 • Initiativtagande
 • Serviceinriktad
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid ca 2 dagar/vecka
 • Placering: Lund, med viss förekomst av mässor och event på annan ort
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aventure AB är ett forsknings- och innovationsdrivet företag med visionen att bidra till människors hälsa och välbefinnande med livsmedel som står på solid vetenskaplig grund, har bevisad hälsobefrämjande funktion, bidrar till att lösa verkliga problem och underlättar en hälsosam och hållbar livsstil.

ARWA Foodtech är grundat av livsmedelsforskaren Arwa Mustafa. Hon tog först baobabfrukten till Sverige som en påminnelse av sitt hemland. Det tog inte lång tid för hennes vänner i Sverige att dela samma uppskattning av frukten. Det sådde ett frö till en forsknings-idé som Arwa odlade under åren. Drömmen var att utveckla välsmakande och näringsrika baobab-baserade produkter.