Research coordinator till Lund Convention Bureau

Research coordinator till Lund Convention Bureau

Är du en fena på research, har vass problemlösningsförmåga och söker sommarjobb under augusti samt extrajobb till hösten? Då kan denna tjänst som Research coordinator passa dig perfekt, sök jobbet idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lund Convention Bureaus (en del av Lunds kommun) räkning en koordinator inom resarch. Du kommer att tillhöra en prestigelös organisation med en öppen, social och flexibel miljö där du som Research coordinator arbetar dels administrativt i en stor databas samt har många kontaktytor med forskare och olika internationella organisationer. Lund Convention Bureau arbetar bland annat med att koordinera olika kongresser i Lund inom den akademiska världen och resan för att sätta Lund ordentligt på kartan har bara börjat!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lunds Kommun. Uppdraget är på heltid (viss flexibilitet finns) under augusti och därefter 1-2 dagar i veckan fram till 5/10.

Arbetsuppgifter

Som Research coordinator kommer du dels att arbeta administrativt i organisationens databas för att identifiera vilka forskare inom olika organisationer som kan tänkas hålla sina kongresser i Lund. Detta utförs genom resarch och statistik i databasen. Du kommer även vara i kontakt med forskare inom organisationerna för att exempelvis boka in möten.

Tjänsten passar dig som är studerande och vill ha ett meriterande uppdrag inom offentlig sektor där du får kunskap om olika internationella organisationer och researcharbete. Vi ser gärna att du tycker om administrativa uppgifter och trivs väl med det samt har god kommunikativ förmåga.

Vi söker dig som
  • Är studerande exempelvis inom Juridik/Statsvetenskap/Ekonomi eller motsvarande med minst en termin kvar av studierna
  • Är obehindrad i svenska, tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet av administrativa system
  • Har erfarenhet av att arbeta med research och statistik
Som person är du lyhörd och ansvarsfull. Du ser till att saker och ting blir gjorda korrekt och tycker samtidigt att det är roligt att tänka problemlösande. Vi ser gärna att du är snabblärd och har lätt för att sätta dig in i nya system och arbetssätt snabbt samt att du håller en hög servicenivå i ditt arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Början av augusti
  • Omfattning: Heltid under augusti (viss flexibilitet), därefter 1-2 dagar i veckan fram till 5/10.
  • Placering: Centrala Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer hos Lund Convention Bureau