Projektassistent på deltid till Studentlitteratur i Lund

Projektassistent på deltid till Studentlitteratur i Lund

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb på Studentlitteratur i Lund? Vi söker efter en driven person med kunskaper i matematik som kan axla rollen som projektassistent och stötta upp projektledaren i projektets alla delar, högt som lågt. Vill du vara med och förändra hur man ser på lärande i det svenska skolsystemet? Sök redan idag då start för uppdraget är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Studentlitteraturs räkning en student eller en person med en annan sysselsättning med kunskaper i grundläggande matematik som ska arbeta med att lägga in matematikuppgifter i ett system. Studentlitteratur är ett ledande företag inom student- och facklitteratur som arbetar med hög kvalitet och ständig utveckling. Detta uppdrag är perfekt för dig som vill ha ett meriterande extrajobb och även en fot i förlagsbranschen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Studentlitteratur.

Arbetsuppgifter

Som projektassistent kommer du att vara projektledarens högra hand och stötta upp med varierande uppgifter som exempelvis:
 • Gå igenom och testa matteuppgifter och kategorisera dessa i Excel
 • Skriva och vara delaktig i filmmanus till instruktionsfilmer
 • Sköta administrativa uppgifter av varierande slag samt besvara mail
Vi söker dig som
 • Är student eller har en annan sysselsättning om minst 50%
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift. Viss kunskap i danska är önskvärt
 • Är intresserad av språk och pedagogik
 • Behärskar matematik på grundskolenivå
 • Goda kunskaper i Excel
 • Är driven, nyfiken, självgående och prestigelös
 • Det är meriterande om du studerar till lärare eller har erfarenhet av att praktiserat som lärare
Som person är du social, driven, nyfiken och mycket självständig i ditt sätt att arbeta. Du ser vad som behöver göras och är effektiv utan att tumma på kvalitén. Du gillar att ha ordning och reda och du vill ha struktur i ditt arbete. Vidare känner du ett stort ansvar för de uppgifter du tilldelas och du slutför alltid det du påbörjat. Du är inte rädd för att ifrågasätta saker och kommer gärna med förslag på hur man kan förbättra arbetssätt och processer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 16h i veckan, flexibelt utifrån önskat schema
 • Placering: Lund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentlitteratur är Sveriges ledande förlag för kvalificerad kurs- och facklitteratur. Företagets samlade utgivning omfattar över 3 500 titlar författade av 4 000 forskare och lärare. Företaget är verksamt inom läromedel för grundskola och gymnasium, kurslitteratur för universitet och högskola samt kvalificerad facklitteratur för yrkesverksamma. Produkter som integrerar böcker och digitala medier utgör en växande del av utgivningen. Huvudkontoret finns i Lund.