Nyutexad C-utvecklare som vill digitalisera logistikbranschen

Nyutexad C-utvecklare som vill digitalisera logistikbranschen

Vill du vara med och digitalisera logistikbranschen? Vi söker dig vars hjärta slår lite extra för utveckling i C och SQL och vill arbeta inhouse tillsammans med kompetenta kollegor. I rollen får du arbeta nära produkten och verkligen se att ditt arbete gör skillnad!

Information om uppdraget

Logistikbranschen står inför stora förändringar där system och flöden allt mer automatiseras och digitaliseras, och detta märker även Consafe i Lund av. Affärer och kundinflödet ökar vilket gör att hela företaget växer, så även mjukvaruavdelningen. Därmed söker nu Academic Work för Consafes räkning mjukvaruutvecklare med kunskap i C-programmering och teknisk glöd.

Consafe Logitics, en ledande leverantör av Supply Chain IT med system och digitala lösningar för moderna lager- och logistikcenter, skapar konkurrensfördelar för företag världen över. De har verksamhet globalt med huvudkontor i World Trade Center i Lund, där du även kommer jobba i fräscha lokaler. På kontoret råder en internationell och avslappnad stämning som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus. Du kommer att ingå i ett kompetent team där ni arbetar tillsammans och stöttar varandra för att se till att alla har de bästa möjliga förutsättningarna, vilket även ger dig en stor möjlighet till att utveckla din kompetens. I takt med att kontoret i Lund växer, nya affärer kommer in och att utvecklingsarbetet tillsammans med kunderna ständigt går framåt så behöver de stärka upp med ytterligare en medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag som hanteras av Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consafe Logistics, du erbjuds en tillsvidareanställning hos Academic Work och intentionen är att du ska bli överrekryterad till Consafe förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Consafe Logistics arbetar inom logistikbranschen och i hela cykeln med sina kunder. De designar, utvecklar och implementerar lösningar för produktion, lagerhållning, transport, leverans och butik. Den här branschen står inför stora förändringar och du kommer vara en viktig spelare i den utvecklingen. Projekten kan vara allt från vidareutveckling av befintliga system till nyutveckling för nya kunder, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande. Nu har du möjlighet att vara med på den resan! Consafe Logistics arbetar med stora globala kunder vars utmaning ligger i att digitalisera sina logistikflöden och e-handelssystem, här kommer din kompetens in. Du kommer vara en del i den utvecklingen och tillsammans med dina kollegor förbättra deras system. Teamet har en bredd och variation av både spets- och generalistkompetens här finns alltså mycket att lära!

I rollen som junior utvecklare kommer du att få en grundlig introduktion där du dels får kunskap om branschen och Consafe, men även så klart i de tekniker de använder. Vidare kommer du även att få en mentor som stöttar dig i de tekniska frågor som du kan tänkas ha, men även stötta dig i den dagliga kontakten med kollegor och chefer. En grym chans som nyutexad helt enkelt! Tekniker som du främst kommer arbeta med är utveckling i C och databashantering, SQL, detta i en testdriven utvecklingsmiljö.

Tjänsten passar dig som gillar snabba beslutsvägar där just du får vara med att påverka arbetet. Hos Consafe kommer du få se hela produkten och ha ett nära samarbete med kund, samtidigt som du sitter inhouse med dina kollegor.

Vi söker dig som

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med logistikflöden och du ser dig som en framtida grym C-utvecklare. Consafe mjukvara är komplex och det kommer att ta lite tid att sätt sig in i kodbasen, därav ser vi att du vågar fråga kollegor och motiveras av att lära dig nytt. Då du kommer arbeta nära kund ser vi att du trivs av att arbeta resultatinriktat, vi tror att du kommer tycka tjänsten är extra rolig då.

Du kommer få vara en del av en organisation som drivs av nytänk och ett öppet klimat, du får gärna komma med ny input även fast du är ny i karriären och detta uppskattas av både chefer och kollegor.

Vidare ser vi att du har:
  • Relevant IT-examen, uttagen för senast två år sedan
  • Grundläggande kunskaper i C-utveckling
  • Grundläggande kunskaper i SQL
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork