Nyfiken PC-supportmedarbetare till Axis Communications interna supportfunktion

Nyfiken PC-supportmedarbetare till Axis Communications interna supportfunktion

Vi söker dig med stort tekniskt intresse som vill börja din karriär i en intern supportfunktion med huvudfokus på installation och ominstallering av datorer. Här får du möjlighet att arbeta på ett världsledande företag inom nätverksbaserad videoövervakning samt ingå i ett härligt team på ett företag som sätter kvalitet i första hand. Låter detta som en spännande tjänst? Tveka inte; sök redan idag!

Information om uppdraget

I rollen som PC-support får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kollegor över hela världen som samtidigt har en stark lokalnärvaro med huvudkontor i Lund. Här bjuds det bland annat på frukost för dig och dina kollegor alla dagar i veckan, ett perfekt forum för dig och dina kollegor att dela kunskap. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill bättra på ditt CV och utöka din IT-erfarenhet på ett attraktivt företag och för rätt person finns möjligheter att få bekanta sig även med andra kollegor runtom i kontorslandskapet och agera IT-support. En sådan avancering skulle först och främst innebära frågor och problem kring operativsystem, skrivare, buggar i applikationer etc.

Academic Work söker för Axis Communications räkning dig som ska stärka upp deras supportavdelning och som gärna ser en långsiktig karriär inom supportvärlden. Axis Communications är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder, därutöver dessutom samarbetspartners över hela världen. Man söker nu efter en person som kan arbeta heltid och för rätt person att chanserna stora att bli överrekryterad och anställd direkt på företaget redan efter 6 månader.

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete i PC-supporten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
 • Support för intern personal vid tekniska problem
 • Kontakt med leverantörer och beställningar av nya datorer
 • Installation samt ominstallation av datorer
Arbetet sker främst i Windowsmiljö och stora delar av din dag kommer du att arbeta i Active Directory med exempelvis skapande av användare, behörigheter och maillistor.

Eftersom inget tekniskt problem är det andra likt är det viktigt att du älskar problemlösning och ser lösningar snarare än problem. Tjänsten passar därför dig som dels har ett stort tekniskt intresse och god datorvana, samt som har en utvecklad pedagogisk förmåga och som finner glädje i att hjälpa andra.

Vi söker dig som

Gänget som du kommer arbeta med genomsyras av teknisk nördighet och de sitter gärna och diskuterar sina hemmabyggen och de senaste teknikerna på marknaden. Vill du utvecklas inom IT-infrastruktur finns här alla möjligheter då du kommer kunna lära dig mycket av dina kollegor och du får möjlighet att växa inom organisationen. Här får du en chef som verkligen ger dig möjligheter att utvecklas, detta kan vara genom mentorprogram, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Det är du som sätter dina gränser här!

Då arbetat handlar om att hantera beställningar från användare och arbeta med service ser vi att du gillar detta och gärna arbetar i team.

För att passa in i rollen ser vi att du:
 • Är nyexaminerad och/eller t.ex. har extrajobbat i en supportfunktion
 • Har ett stort datorintresse och söker arbetslivserfarenhet inom IT-området
 • Har erfarenhet av att arbeta i Active Directory
Rollen lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att på bästa sätt kunna hjälpa dina kollegor med deras problem ser vi att du är en kommunikativ person som inte har problem att anpassa din kommunikation efter vem du pratar med. Du är strukturerad, noggrann samt drivs av ditt tekniska intresse.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Lund, Ideon
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Denna organisation är inte bara ett företag; det är ett företag som värdesätter kulturen och sina medarbetare. De erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!