Mekanikingenjör till Elonroad!

Mekanikingenjör till Elonroad!

Vill du vara med och forma framtidens gröna transporter? Är du dessutom en junior ingenjör med inriktning mot mekanik som trivs i start-up-miljö samt har en naturlig ådra för att bygga och mecka? Då är det här en tjänst för dig! Elonroad växer och behöver utöka sitt team med juniora ingenjörer! Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior ingenjör inom mekanik till Elonroad i Lund!

Elonroad utvecklar elvägsteknik för fossilfria fordonstransporter. Med deras elväg kan man ladda elfordon både stillastående och under färd. Elonroad är ett litet bolag med stora ambitioner och avser att växa internationellt inom de närmsta åren och behöver därför nu utöka teamet med ingenjörer!

Som mekanikingenjör kommer du vara en viktig spelare hos Elonroad. Du kommer nämligen vara involverad i hela ledet med allt från att räkna på hållfasthetsberäkningar, beställa delar, bygga testdelar samt köra tester! Och allt däremellan! Ja, du hör ju! Allt. Och det är därför vi söker dig som känner dig sugen på att arbeta i en start-up-miljö samtidigt som du gillar att mecka och har med dig klassikern - "vågar skita ner händerna"! För här får du verkligen göra det mesta och lite till!

Detta är ett konsultuppdrag, där du erbjuds en anställning hos Academic Work och kommer arbeta som konsult hos Academic Work. Uppdraget kommer att vara på heltid och Elonroad ser långsiktigt på uppdraget.

Arbetsuppgifter
 • Räkna på hållfasthetsberäkningar
 • Lägga beställningar på delar
 • Hjälpa till att designa och rita delar av skenan, avtagaren samt släpkontakter
 • Bygga ihop testutrusting
 • Testa täthet, tålighet osv
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen inom mekanik
 • Har förståelse för materiallära
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom liknande sedan tidigare samt har erfarenhet av CNC. Det är även meriterande om du har körkort.

Som person är du:
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
Övrig information

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: 8-17

Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elonroads önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se