Labbtekniker med brinnande teknikintresse till Axis Communications

Labbtekniker med brinnande teknikintresse till Axis Communications

Är du den personen som suttit uppe till småtimmarna för att bygga färdigt en dator? Drivs du av problemlösning? Programmerar du mjukvara på semestern? I så fall så kan du vara som klippt och skuren för tjänsten som Labbtekniker hos Axis Communications i Lund!

Information om uppdraget

Axis expanderar och av den anledningen söker vi nu dig som vill bidra till att projekten och produktionen sker på ett effektivt och flytande sätt.

Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team som idag består av tio medarbetare, som i sin tur är en del av en större avdelning på företaget. Genom självständigt arbete, i en miljö av kompetenta och hjälpsamma kollegor, kommer ditt teknikintresse både bli uppskattat och utmanat i det dagliga arbetet. Detta kan vara när du monterar, testar eller felsöker testutrustningen som Axis använder sig av.

Företaget vill att du är med och driver verksamheten framåt. Därför arbetar de för att initiativ skall drivas underifrån och upp istället för tvärt om. Detta gör att Axis strävar efter att hålla processer och styrning på en minimal nivå. Axis är inte bara ett företag; Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd eller direktrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen är det en stor bredd på arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket självständigt ansvar för ditt arbete inom produkttestningsgruppen, men samtidigt ha mycket kontakt med både interna och externa kontakter. Med andra ord kommer du som nyanställd kunna grotta ner dig i tekniskt krävande utmaningar och samtidigt lära dig av många duktiga kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
 • Utföra stabilitetstest för att kontrollera kvalitén på produkter och system
 • Beställa labbmaterial
 • Montera, kontrollera och skicka vidare testutrustning till Axis olika produktionsplatser
 • Enligt ritning eller dokumentation bygga produktionssystem och fixturer, samt leveransverifiera dem
Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning, helst med inriktning på teknik
 • Har ett genuint intresse och stor kunskap inom elektronik. Beskriv i din ansökan hur just ditt tekniska intresse uttrycker sig!
 • Pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, eftersom detta är språken som kommuniceras både internt och externt
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst och har arbetat med felsökning, lödning, programmering eller liknande förut.
Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Självgående
 • Samarbetsförmåga
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Kontaktinformation: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.