Komponentingenjör inom mekanik till Axis i Lund!

Komponentingenjör inom mekanik till Axis i Lund!

Är du nyexaminerad maskiningenjör på jakt efter ditt första eller andra jobb? Vi söker just nu en komponentingenjör till Axis i Lund. Kan du se dig själv trivas i en kommunikativ roll där nyfikenhet och initiativ står i fokus kan denna tjänst vara något för dig. Du erbjuds en rolig tjänst i en spännande organisation med stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Sök redan idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en komponentingenjör till Axis i Lund.
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur som tillåter och uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående fram till april 2020. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att arbeta i Sourcing-teamet i Operations-organisationen på Axis. Sourcing-teamet består av drygt 30 personer globalt.

Som komponentingenjör inom mekanik kommer du vara en viktig del i samspelet mellan leverantörer, företagets mekaniska komponenter och deras produktionsverktyg.
Du kommer ha nära kontakt med leverantörer och behandla ärenden där du är drivande i att ta fram lösningar för att säkra en effektiv försörjningskedja. Utöver leverantörskopplingen kommer du ha ett tätt samarbete med kolleger i teamet, både lokalt och internationellt, kvalitetsingenjörer och mekaniska ingenjörer inom R&D.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Ändringar av komponenter
 • Godkännande av produktionsutrustning
 • Du kommer vara med och lösa diverse problem som leverantörerna ställs inför
Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad maskiningenjör med relevant inriktning
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av Creo/Windchill
 • Har arbetat inom formsprutning (plast) eller formgjutning/pressgjutning (aluminium och zink)
Som person är du:
 • Nyfiken och initiativtagande
 • Du trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor
 • Du trivs med att arbeta både i team såväl som självständigt
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axis Communications är ett företag som är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.